![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 155> |
Автор | ||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hehe... krivo ti e a?
|
||
![]() |
||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|
hehe krivo mi e za nas, a za niv ,,sve najbolje,, |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
i jas im posakuvam se najdobro isto taka.
za zal, realnosta e poinakva. uste dolgo ke bidat opaskata vo evropa, duvlo na kriminalot, drogata, korupcijata, etnickite tepacki i nedefiniran status. |
||
![]() |
||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|
abe covek, nek si krsat glava, kraju kraeva tie si ziveat tamu a nie tuka , a ni nasat realnost ne e podobra, taka sto ,reko lonac loncu crn si,,
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
А бе Red`black... Ќе ми одговориш ли зошто Турците и ден денес ве викаат АРНАУТИ...??? Ако незнаеш ја ќе ти кажам... Затоа што само Турците ја знаат вашата погана историја и ви го знаат вашето право име, а тоа е дека сте АРНАУТИ... Тие ве имаат донесено и населено на Балканот и ве користеле за борба во првите редови за освојување на Балканот па и пошироко...Турците биле паметни и си ги заштитувале војници (колку е тоа можно нормално), а вас како диво племе АРНАУТСКО ве користеле како ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ... (е сега што не сте се потрошиле до крај , тоа е друго прашање...), Ако не ми веруваш, распрашај се зпшто ве викаат само Турците така... За нив не постои зборот Албанец или па Шиптар...само АРНАУТ!!! |
||
![]() |
||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
|
Prvo zborot ARNAUT ne e od turcite tuku od arapite od Egipet
i tie od nemoznos da go okupirat ILIRIJA ne vikale ARNAUTI - koj znaci ne se vrati
toa nema nisto od realnosta
Odi u turcija i tamu gledaj koj se albancive dali se turci ili drugi
Samo dete kako tebe moze da dava takov predlog deka albancite se
turci hghahghgahgahg toa stvarno e smesno sigurno nemas ni 12 godini pa prosteno tie
aj nazdravje
|
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Не реков дека сте Турци, туку дека Турците ве донеле од Азија или еве како што викаш ти некаде од Египет... Сте биле некое диво племе и сте им користеле на Турците за војување во првите борбени линии... Затоа ве носеле и ве населувале, конкретно тука на Балканот, кај нас и на Косово и Метохија...
Не ми одговори... Зошто Турците и ден денес ве викаат АРНАУТИ????????? Како што гледам ти си детенцето од 1980 година...и треба уште да учиш... ![]() Изменето од DelijaSkopje - 24.Јуни.2008 во 15:34 |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
da placham, ili
da se smeam?? ![]() |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
![]() |
||
|
Незнам душо... Ти избери... Но треба да знаеш дека на вистината треба да и се гледа у очи... ![]() |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
eeeeeeeeee sto mi tekna abe ovie od Gardata Na Car Lazar kaj se nikade gi nema dali znae nekoj kaj se????????
![]() |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
|
Да те потсетам дека Косово и Метохија сеуште не е незвисно... Тоа што Америка рекла дека една територија е независна ништо незначи... И немој да ја бараш таа гарда, зошто да не ти дојде дома..!!!
![]() |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
![]() |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
delija abe ne e rabotata za smeenje....
NIVATA KOSOVO poleka poleka ke ja priznaat site... pa duri i nashata vlast ke go stori toa... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
pa ova tuka e postaveno za rasprava a ne za pishuvanje zelbi do dedo mraz...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |