IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 426>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2005 во 23:03

bev, mojata bivsa zivee tamu i bev kaj nea...

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2005 во 23:29

leleeee blaze si ti....a vo koj grad?

btw...bivsa zena? ili zenska? LOL

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2005 во 23:31
Toronto... Bivsa devojka... koja do den denes me zamara na msn, i iako ne ja sakam, sepak zal mi e da ja stavam na block+delete... no sepak devojkata mnogu mi zgresi, zatoa ne bi sakal jas da bidam obvinet tuka...

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2005 во 23:34

:/......blaze si ti....jas sakam da odam vo Toronto, Otava,Klgari, Vankuver....i mn. drugi....sega ne mi teknuvaat:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2005 во 23:36
toronto kako toronto, veruvaj mi e grad nad gradovite.. rado bi ziveel tamu... poubav grad ne znam, no bi go izdvoil i melbourne kako takov.. tie dva grada se auffff
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2005 во 19:22

sakam TOBLERONE........

mnogu sakam, epten mnogu, vo ovoj monet sum ocoajna za barem tri kocki toblerone.....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 00:05
hehheheee, prestaniiiiiiiiiiii oti ti ja udriv cokoladata od glaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 10:26

hahahaha, ghost so da pram.....:)

inace denes pokraj edno toblerone sakam i da dobijam petka po geografija i petka na pisemenata po matematika - e ova se vika.....fantaziranje....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 17:59
e ova so petkive bogami se vika treta dimenzija... Ako veke pisuvas za petki ondak idi na misterii....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 18:45
hahahaha....sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam toblerone.....ova e iskrena zelba....epten sakam, nikogas ne sum sakala kako denes.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2005 во 00:45
mislam deka ti treba da ides da zivees blisku do samata fabrika  taka sekoj den ke ti bidat na dofat tie cokoladi
Кон врв
laura Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2005
Локација: Bulgaria
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laura Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 14:56

sakam....kafence..ama sega

Кон врв
WORHOLL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 596
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 14:57
...AJDE BUJRUM....
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2005 во 15:02
sakam da sum sega vo skopje
pozdrav od ohrid
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.