|
Како ви ѕвони мобилниот |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sekogas mi e bezglasen
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sk se pokvario i vise ne zvoni
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sweet about me - Gabriella Cilmi
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lenny Kravitz - I'll Be Waiting
а за порака,... нешто титка.... интересно музиче,.....сепак |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga zaoga sonceto denot,sto go pozlatuva...
edno dete sonuva vo svetot na bajkite patuva
tamu e tolku volsebno letaaa sonot na krilest at...
ete taka mi zvoni
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seushte....vaka |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee poradi vakvi pricini mene mobilniot mi e sekogas na bezvucno
Внимателно со рингтонови
Рингтонот на мобилниот телефон може да биде било што. Може да го имитира звукот на старомоден телефон, да репродуцира поп-хит од 80-те, па дури и да звучи како крекање на жаба. Но, во одредени општествени средини најбезбедно е да внимавате што ставате како рингтон. Кога сте излезени со пријатели или со колеги од работа стилски најелегантен избор ви е отворена мелодија или нечујни вибрации. Ако рингтонот ви е звучи како да пуштате вода во веце, другите може да се вознемират. Едноставно кажано, рингтоновите зборуваат за стилот исто како и облеката, чевлите и шминката. Тие кажуваат многу за сопственикот на телефонот. Музичкиот вкус на една личност, изразен преку рингтонот, може да биде показател за тоа каква личност е тој/таа, вели Агнешка Зилок, од рингтон провајдерот "Јамба" во Берлин. "Немаме често прилика да се прошараме низ нечија музичка колекција, а рингтонот зборува многу за една личност па е полесно да се допре до него/неа" вели Зилок. Такму затоа "Јамба" темелно ги проучува своите корисници. Листата на песни кои ги имаме групирано не мора да значи дека е конечна и значенска, но може да значи многу кога запознавате нови луѓе, додава Зилок.
"Ако некој симнал песна од Боб Дилан или Џими Хендрикс за својот мобилен телефон, значи дека таа личност најверојатно многу размислува и се интересира за различни работи. Тоа е знак дека таа личност е креативна, паметна и со отворени сфаќања. Од друга страна, доколку од нечиј телефон ја слушнеме возбудливата песна "Фитил" на групата "Продиџи", најверојатно сопственикот на тој телефон има чуден вкус за многу работи и авантуристички дух" вели Зилок, маркетинг експерт. "Таа личност прифаќа ризици и открива нови возбудливи искуства, за разлика од некој кој избира музика од Бритни Спирс или Кристина Агилера, што значи дека повеќе сака да излегува во дискотеки со пријатели" додава Зилок. Изменето од seka - 19.Август.2008 во 14:05 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka "WHY SO SERIOUS? LETS PUT A SMILE ON THAT FACE! HAHAHAHA..."
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоше Проески - Громови На Душа
а за смс - во светот на бајките |
|
stefcodimitrievski
Нов член Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZZZrrrrrr ZZZrrrrrr ZZZrrrrrrr ZZZZrrrrrrr
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Испуште наекои језиви звуци ко спејс шатл. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A...da go smenam ???Redno e... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја нежна мелодија, затоа и не го слушам секогаш. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |