![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 105> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nevolem,
uzdrzane, trezvene, pa dzoging, takve najpre strefi sloging, al' ni krkanje mi nije blisko. |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Ne sakam vecerva da ostanam doma,i da se tufkam sto se slucuva tamu nadvor bez mene
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
UCENI...
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
shrinkovi
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ne sakam da mi svirat spancite pod dzam.... (Oni li tepaa, btw?)...
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
DA SPIJAM...............
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......da çekam nekoj da se naspie
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Не сакам....личности...на кои секогаш по нешто им фали...
и за се...нешто....се ....жалат...........
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne sakam lugje sto mislat deka se znaat,
mislat deka se se vrti okolu niv...
deka so niv zapocnala firmava da funcionira
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
foliranti
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не сакам луѓе кои што "не можат таму кај што треба" па лечат фрустрации "таму кај што можат"
или народно кажано-"не можеш по магарето,па удри по самарот" |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....СЕИРЏИИ....НА ТУЃА СРЕКА,А МНОГУ ПОВЕЌЕ НА ТУЃА МАКА ИЛИ НЕСРЕЌА....СЕИРЏИИ....МНННННН....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Лицемери, улузици...и инфатилни
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ic...ama ic...ne sakam koga mi se jade
![]() ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |