|
Својот или туѓиот двор? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Elektricnata ograda ima dobra odbranbena uloga protiv ljubopitni komshii koi sakaat od poblisku da zirnat vo dvorot,ili mozebi duri i da dofatat neso vnatre
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ogradite se za stokata, ne za lugeto...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mejbi nema razlika samtajm
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za zivotinskata stoka, dovolno e mala ograda, za lugeto ne e, tie samo ke ja preskocat i pak ke bidat vlezeni vo tvojot dvor
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas nemam dvor,..pa ne gledam vo tudji-navika...jbg
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мојот двор...се трудам да биде чист.....
понекогаш...почнав да погледнувам и во некој ..туѓ....
ама не забележувам ...многу........
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... mamma .. opcu.... |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....dlaboko se izvinuvam,....i nemoj sega da me ..izmoderirash |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ne be mamma... jas ushte ne go izmetiv svojot dvor.... a kamo li tugiot... kako beshe ....jbg...iiiiiiii ama brzo ucam... ko sunger sum.... Изменето од mamamd - 22.Јуни.2008 во 22:44 |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...jebiga-ne bidete do tolku fini, siguren sum deka znaete sho e toa, ako ne prashajte ke vi kazam...
...by the way...zenite-popularno narecheni-Pomalarki, se posebna vrsta na informatichno opshtestvo, oni tachno znaat kaj koj komshija u koj dvor sho ima i koa ke porasne...hahahaahaa |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ovde nema takvi
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koj si kopa,sadi,navodnuva i srdeuva vo svojot dvor sekogas ke ima dzirkaci obeseni na ogradata koi poradi taa aktivnost nemaat vreme da si go sredat svojot dvor
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto ke mi e tugiot ;W i da go imam nema da Bide moj. KE go napravam onaka Kako sto jas sakam po moja zelba SVOJOT! I MOJOT ke si BIDE MOJ! ! I samo MOJ!
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke sednam na stolica na klackanje so kratki pantaloni niz koi mi iskacaat jajacata i zjapam zeni sto minuvaat
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |