IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 22>
Автор
Порака
pajonate Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajonate Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 00:14
Mnogu interesni raboti procitav za ovaa tema, i moram da kazam deka odamna ne sum naisol na volku ogorceni luge. Moze nesto i da ne vi se dopadne, no toa ne znaci deka treba da gi navreduvate lugeto koi toa go pravat i onie na koi toa im se dopaga.
Elem, "Opusteno" e skopski sleng koj Toni go "postue" mnogu, sto moze da se vidi i vo imeto na negoviot VIS "skandal sastav". Dali e Toni Golem Makedonec ili ne toa ne e ni bitno, ama onoj sto go komentira toa (diogenskopje) neka go prasa istoto za sebe. Ako e tolku custvitelen nekoj sto koristi nemakedonski izraz za ime na emisijata, neka se izjasni zosto na dnoto od sekoja negova poraka stoi poraka na angliski, i od koga stupidno i f..king se makedonski zborovi (mnogu cesto koristeni od gorenavedeniot g-din). Isto so koe pravo gi praka lugeto koi go postuvaat toa sto Toni go pravi vo mentalni institucii i gi narekuva budali.
Diogen, Makijaveli i slicnite malku olabavete (opustete se). Kako e na Seychelies, gledam deka tamu lugeto mnogu se ogorceni, mora da e do klimata?
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 01:05
Originally posted by pajonate pajonate напиша:

Mnogu interesni raboti procitav za ovaa tema, i moram da kazam deka odamna ne sum naisol na volku ogorceni luge. Moze nesto i da ne vi se dopadne, no toa ne znaci deka treba da gi navreduvate lugeto koi toa go pravat i onie na koi toa im se dopaga.
Elem, "Opusteno" e skopski sleng koj Toni go "postue" mnogu, sto moze da se vidi i vo imeto na negoviot VIS "skandal sastav". Dali e Toni Golem Makedonec ili ne toa ne e ni bitno, ama onoj sto go komentira toa (diogenskopje) neka go prasa istoto za sebe. Ako e tolku custvitelen nekoj sto koristi nemakedonski izraz za ime na emisijata, neka se izjasni zosto na dnoto od sekoja negova poraka stoi poraka na angliski, i od koga stupidno i f..king se makedonski zborovi (mnogu cesto koristeni od gorenavedeniot g-din). Isto so koe pravo gi praka lugeto koi go postuvaat toa sto Toni go pravi vo mentalni institucii i gi narekuva budali.
Diogen, Makijaveli i slicnite malku olabavete (opustete se). Kako e na Seychelies, gledam deka tamu lugeto mnogu se ogorceni, mora da e do klimata?

Napolno se soglasuvam so tebe.a isto imam prasanje koj zbor diogen go upotrebuva mesto opusteno.A Toni e super i mene mi e zabavna emisijata.A sto diogen,Boki 13 da ne ti se sviga poveke?
Кон врв
ANGELCHE Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANGELCHE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 14:20
TONI E PREKRASEN BAR ZNAE EMISIJATA DA JA NAPRAVI VESELA. I IMA ZAKON SMEENJE RETKO KOJ MOZE DA OSTANE SERIOZEN VO NEGOVA BLIZINA
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 02:41
ja sakam opusteno, interesen mi e toni nema teski muabeti se e na ...drapesnici da recam
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 10:44
Originally posted by pajonate pajonate напиша:

ah,drag moj panajote ili kojote..seedno e.Temava e prestara da zemam sega da ja prelistuvam i da citam koj sto napisal no edno ke ti kazam.Ne mi se dopaga bezobrazlukot,dvolicnosta i drskosta na g-dnot Toni Mihajlovski.Mozebi tebe ti e zarazno smesen,pa vednas i ti seriski se smees , se kikotis no toa e tvoj problem.Za zal istiot toj Toni go imam zapoznato i edno vreme druzeno so nego,no vo sosema drugi okolnosti kade sto nemase reflektori,nemase kameri,i nemase prostor za nikakvi manevri i manipulacii.Mi smeta toa sto najcesto pluka po raboti koi istiot gi ima pominato vo zivotot (neka se seti samo na docekot na novata 97` ili 98`,ne se sekavam tacno..i nagonot za parenje na negovata macka.Neka se seti samo u kakva sostojba ja ima docekano taa nova godina i neka podrazmisli kogo i zasto napaga).Posle bitka e lesno general da se pravis.Znam deka sum nejasen,no sepak opstata kultura ne mi dozvoluva   da go demaskiram istiot gospodin do kraj,a i nemam namera..koj go saka neka se "opusta" so nego 2 casa,jas sepak ke najdam popametna rabota.I uste ednas za da bide jasno,jas ne napagam nikogo koj saka da go gleda Toni i emisijata,ednostavno go kazuvam mojot stav

p.s. Prasajte zasto dobi otkaz od edno lokalno radio vo Istocna Makedonija,kade sekoja nedela ureduvase i vodese popladnevna programa...prasajte i se ke vi bide pojasno..a dotogas..nikoj ne moze da vi zabrani da go gledate i da se smeete na negovite finti.
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
guinevere Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јуни.2008
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај guinevere Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 07:11
Нека не се навредат тие што ја следат емисијата, ама за никаде е... и емисијата, а богами и водителот!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 13:48

И пак ќе речам....Тони добро ја води емисијата....секогаш
   е насмеан...позитивен....нема навреди...потценувања....
   има познати и признати...гости...а посебно е за поздрав...
   што во неговата емисија се спроведува...една...
   ...хуманитарна акција...која им помага...на луѓе....на кои
   навистина им е потребна помош.......
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 22:28
... deneska me potresoa so nivntata prikazna za teshkiot poragaj... i maleckata koja po vina na doktorite e invalidce...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 23:32

Да мамамд....и јас гледав....навистина....доста потресно....
   и се надевам дека некако ....преку емисијата секако......
   дека ќе му се помогне на девојчето и неговата самохрана мајкатага
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 09:57
Ubav poteg e toa sto ima takov del vo emisijata,so apel za pomos na licata na koi vistinski im treba..nemam zamerka za emisijata..nedela 4 saat..bas me opusta..
Кон врв
jorgo86 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jorgo86 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2008 во 03:16
брате грешка си типов е закон барем за нашата македонија таква каква што е ТОНИ има смисла за водител а овој БОКИ 13 што е да ми го пуштат би го убил со мотика во чело
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2008 во 18:37
opusteno so toni i deo e top i stvarno i go pogodile imeto zasto 1 saat se gazish od smeenje
Кон врв
juve Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Јули.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај juve Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 02:55
Emisijata na Toni i Dejan ja sledam koga mozam i iskreno mislam deka e dobra. Go pocituvam Toni pred se kako akter a mozam da kazam deka i dobro pliva i vo voditelskite vodi.Samo napred!
Кон врв
An4i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај An4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:17
ako sakas da se nasmees moras da ja gledas.super e
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.