|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 453454455456457 717> |
Автор | |||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...na mammmd, sakav da i kazam da ne se zali sho ja kritikuvale po doma, posho "krava od tele ne cica"... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро вечер ...резонатори.....
мамамд..би сакала да ми објасниш една поговорка...ако можеш...
....што сум ја слушнала ...некаде ... а таа ...е....
.....САКАМ КАЖАМ...НЕЗНАМ РЕЧАМ...........
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... mila moja blashke... toa ti e koga covek kazuva neshto... shto nikoj ne go razbira... odnosno ni sam ne si razbira shto si kazal... ... wel...ko... kritikata od moite e vo pogled... e mamush... shto ja napravi salatata tolku ubava... ne ja setivme koga ja izedovme... drug pat... napravi poveke... i taka dodeka tie gledaat utakmica... jas rastrcuvam... sluzam... i normalno ... se raduvam na dadenite golovi... a nikako da potrefam... za koj da se raduvam.... |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ti veruem de, nemaj gajle...
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ti vetiv przeni zmii... ... ama koga me vidoa se razbegaa...i nishto ne fativ.... samo ovaa.. da ja spremam.... Изменето од mamamd - 22.Јуни.2008 во 22:49 |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...eve ti recept eden, koa ke ja fatish zmijata de...hahhahaa
...se vika zmisko gnezdo... ...ke svarish pola paketche shpageti, i edna osredna Beloushka-Ohridska(ne se otrovni-vodna zmija e de-ustvari malce se ali ako ne si alergichen ne se prai otok)...ke ja rasechesh na pola, i ke ja izvadish glaata, posle toa u tavche na maslo za jadenje so sitno iseckan kromid proprzi ja, i moze posle toa da se stavi i sos od domati-eli i kupechki moze...hahahhahaa...shpagetata u tanjir-vrz nejze zmivcheto i odozgora sosot od domati...bon apetit... |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... a mene edna Ohriganka...ama od Ljubanishta... mi kaza da ja oderam... pa da ja ostavam da otstoi vo limonov sok... sol...vegeta.... magdonos... dodusha mozam i belo vino da i stavam malku da ja fati... da ne kasa... pa da ja ostavam do sabajle vo vrizider... i polse moze i da se pece... i da se przi...ama i na skara... probaj....ako smeesh.... |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...toa e jagula, recept, beloushkata ne se dere...tivka e dosta...
...by the way kako ti se vika komshikata od Ljubanishta...mora da ja znam... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мамамд.....знаев дека убаво ќе објасниш...........
и што се случува со тие ...човеци.... тапкаат во место.....
....се вртат во круг.....и остануваат....неразбрани....нели....
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ne mi e komshika... i ne sum izdaica.... |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... so vreme ... stanuvat politicari.... |
|||
Внеси реплика | страница <1 453454455456457 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |