IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - EURO 2008
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

EURO 2008

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 79>
Прашање: Кој ќе биде новиот европски шампион?
Одговор Гласови Статистика
11 [17,46%]
11 [17,46%]
1 [1,59%]
16 [25,40%]
7 [11,11%]
7 [11,11%]
3 [4,76%]
7 [11,11%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:45

Изменето од да бе - 22.Јуни.2008 во 00:45
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:48
stativa, precka.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:49
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:50
добри се шпанците бе...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:51
да бе - добри

д бест са
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:52
е не се баш д бест али ок се...ми се свиѓа нивната игра и мислам дека оваа година тие ке да тепаат..мада не сум за нов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:55
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

добри се шпанците бе...

do cetvrt final...kako poobicaj.....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:55
spancite najdobar fudbal igraat momentalno....ali germanija ke bide shampion

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:57
Lou  ја па не мислам така брат.....
Мало камо да си у право ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 00:58

е не се баш д бест али ок се...ми се свиѓа нивната игра и мислам дека оваа година тие ке да тепаат..мада не сум за нов

да бе верно - Man Untd са д бест
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 01:00

Lou ја па не мислам така брат.....Мало камо да си у право ...

ova godina bi sakal da tepat spancite, najednostavno italija ne zazluzi (kako na svetsko) da odi dalje.....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 01:01
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Алоооооооооооооооооооо каде се  навивачите на Хрватска и Холандија ??збунетостзбунетостабе  закон сте со постовите, ве читав по ред, ме изнасмеавте еј , алал да ви е газење%20од%20смеењеАјде сега сите да ве видам да навивате за Германија да не ви скинам опинците голема%20насмевкаАма ме  фака страв од Türkiye , може да се случи неочекувано,  но сепак сум за Deutschland плазењеНапред нашииииииииииизабаваАјде бе само ја ли да се дерам, каде се  другите кловн

хе хе .......сонце....ако има на некој да реплицирам тогаш тоа е ова што ти пиша налет тоа ме насмеа и мене.......и покрај то шо ни на крај памет не бев за Њемците сеа само за тебе ќе си навивам за нив а ќе викам.......малце само пошо не можам лажно да онадам знаш ајмо.......ФИНАЛЕ сеа.....ха ха......закон си сонце
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 01:01
Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

spancite najdobar fudbal igraat momentalno....ali germanija ke bide shampion

najdobar e relativen, no fakt e toj, sekoj tim sto bese plasiran pred vreme vo grupnata faza, i igrase so vtoriot sostav na posledniot natprevar vo grupata, izgubi .....kako i spancite!?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2008 во 01:01
Абе ја па сакам Германциве да тепат...ама некако се посигурна сум дека Шпанциве ке да се....а Италија јес да нема никаква игра ама па ги сакам голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.