![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 360> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека се почна случајно. Не ни очекував пријатна средба со личност која дава произволни мисалења за личности кои не ги видела никогаш во својот живот.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
pak nesto vo glava go udri ...cccc...
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
ne e tolku crno kolku shto izgleda-she
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека.....животот нее само црно бел....туку
постојат ....многу ...нијанси...........
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Znam sto posakuva sega
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Знам дека ке издржам до среда...
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka ako nekoj ne prestane da se ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
znam deka ne mi veruva, ama navistina e taka
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka znae deka ne i veruvam deka se ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
znam deka ke mi poveruva ako i kazam za sto se raboti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...znam deka treba da mi kazhe ama se ![]() ![]() |
|
![]() |
|
znam deka mnogu se sramam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...znam deka chekam da mi kazhe... |
|
![]() |
|
znam deka cheka, ama kako da i kazam
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |