![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 921922923924925 1553> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a tie od Madame Bovary se staveni so password
![]() ![]() ![]() ![]() Vall, ajde da ja pocekame i Marija da dojde i site ke ve pokanam kaj mene na rucek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Nemaj gajle
jas obozavam sadovi da mijam...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
oooo, vall...a da mi doagas pocesto na gosti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...se ke pravam, samo te molam nemoj da mi dadesh da peglam... ![]() |
|
![]() |
|
ne se sekiraj, mi se rasipa peglata...nema ti da peglas...najdov nekoj drug sto ke pegla i ke si donese sopstvena pegla
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Наградно непушење
![]() За време на тест периодот од три месеци, сите оние кои ќе се пријават, ќе добиваат пари на специјална картичка, која ќе можат да ја користат за купување прехранбени продукти, но не и алкохол и цигари. ”Проектот ќе не чини по 1.500 евра од човек, но доколку овој трошок се спореди со трошоците потребни за лекување болести предизвикани од пушење, тогаш оваа акција е како капка во море”, вели Пол Балард, заменик директор на Државниот центар за здравство. За да докажат дека навистина се откажале од својот порок, учесниците во акцијата секоја недела ќе мора да одат во најблиската лабораторија, во која ќе им биде проверувано нивото на јаглерод моноксид во здивот. Доколку се покаже како ефективна, оваа кампања против пушење ќе биде проширена и на другите делови од Шкотска а не само во сиромашните квартови на дел од поголемите градови. Се очекува да се пријават најмалку 1.000 пушачи. |
|
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Val,mila sto pravese denes za rucek?
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Maki,milo denes pravev musaka i super mi ispadna...
![]() Musakata sekogas ja trefnuvam samo ednas ja utnav,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Musaka ne sum pravela od lani...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ЈАс имам спешл рецепт за мусака за полајт..
![]() ![]() Изменето од blueprayer - 22.Јуни.2008 во 19:43 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Kazi milo kako polajt??
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() redno bese da se potsetam..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
So tikvichki da ne e receptot ,Blue??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не мила...наместо мелено месо ставам свински врат и печеница тенко сечена.....компирот што појке варен наместо тврдо варен и на секое редење компир многу изрендан кашкавал па од месово и пак исто за на крај исто кашкавал...ептен калорично но моите така го сакат ептен за летно време
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 921922923924925 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |