|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 40> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за Јанко...одлично ја води емисијата...
|
||
guinevere
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Катастрофа!
Емисијата ниту има концепт, ниту има почеток, ниту крај... Јанко е медиумски тиранин - поставува прашања, а одговорите не сака да ги слушне. КАТАСТРОФА! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков концепт треба да има...
Емисијата има и почеток и крај...сега веќе се гледа
и надвор од Скопје....и има доста јавувања од страна...
што значи....е гледана ...и сосема нормално е дека има...
....секакви ...што ја гледаат и се јавуваат.......некој сака да
си каже некоја мака...некој да праша нешто......а има и такви...
кои ....кршат трески....и тие се со право...исклучувани од
Јанко.........
|
||
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
preavtorska mu e emisijata i stvarno e tiranin
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ретко го гледам...
Иако има значително подобрување во емисиите и неговиот однос кон гледачите за разлика од порано, сепак не ми се допаѓа. Самиот назив кажува „Јади Бурек„ за кој слој на народот е наменета. Но секој има право да го гледа или не го гледа ако не му се свиѓа, има и други канали со други емисии особено ако има човек кабловскаили сателитска. |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го сонував Јанко пред некој ден ... .. Многу лошо си помина човекот.... парам парче го напраив у сонот .... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka se pretvori vo " Jadi mrsuli "
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јак сон....нема што......................на место да си ја
сонувал...Ели .....од МТВ.....па да ја направеше.....
ти...Јанко.........
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислиш на Ели Танасковска ... ??? Еј таа ми е ... А Јанко, не знам од кај ми се појави... У недостаток на други сништа ... ми дојде Јанко у сон.... Ама како што реков... Јас го избркав од сонот ... |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Janko,nekako veke stana dosaden..so znam,se nekoi glupi gosti vika..bar da vika nekoi aktuelni,da se zbori za nesto pointresno..nekogas stvarno znae da go zatupi..te edno te isto..gledacite ok,sekoj za svojata maka si kazuva i si se javuva(jes da ima stvarno gledaci koi se so izvinjenje i poveke od glupi,se javuvaat a ne znaat koja im e celta na javuvanjeto)..taka da ponekogas i nego go razbiram..a pa ponekogas ic ne go razbiram.. taka da neam nekoe konkretno mislenje veke za nego..ednas e vakov ednas onakov..
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stom nekoj ja kliknal temava da pise znaci sigurno go gledal nekolku pati za da kaze komentar.... inaku jas go gledam ne deka e on interesen nego deka nema so da pravam bas sakam da go cujam glasot na onie so jadat burek...inaku janko e tezok ama bas tezok prostotilak...navivac na vardar...a da mu kazam da nabroi 3 igraci od akutelniot sostav nemqa da moze eden da kaze!!!misalm ili ke kaze novinar.....leelelel supacina teska izvinete na izraz
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema problem be so..si go kazuvas svoeto mislenje..uzivaj..
|
||
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS SAKAM DA KAZAM DEKA OVAA EMISIJA E MNOGU DOBRA I JANKO SAMO TAKA NEKA PRODOLZI
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шупелка невиџена |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |