|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 40> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAME BIRAJU
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уфилмана, вакви "принцези" само во светот на бајките и во твоите филмови
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EvAngelos, ne maci se da ja 'spasis mojata dusa'. ne mi go zemaj toa sto ne mozes da mi go dades. |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уфилмана, ни на крај памет не ми текнува да ти ги земам 1001-те филмови кои ти се во главата. Не благодарам, што ќе ми се?
И не труди се да ме импресионираш со филмски фрази, јас повеќе почитувам оригинални личности, а не плагијатори
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj vistinski princ uci da upravuva so svojata sila, fizicka ili mentalna ili verbalna.
sekoja cest |
|
Cool_Angel
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako i da e,jas svojot princ ne go najdov :)tuku on mene me najde :))Sepak super mi e...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako princezite chekale da dojde princot na bel konj, togash mora princezite da se rasistki...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas go sakam dvorskiot shut zasto e pointeresen
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fragola, имаш добар вкус!
Јас ја сакам повеќе цвеќарката, гарант е поприродна, девојка од дивината, со природен мирис на цвеќе, а не некоја принцеза што по цело време ќе ти се шминка и ќе ти ги троши парите по козметички салони, ќе прави надградби на нокти, на коса, на гради, на усни, ќе става леќи во боја затоа бре златно селанче, на росна ледина, небесно висока... па то кога ќе се подаде по цвеќето.. убаини невидени
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tokmu taka, da te dopunam, primer...migracija-grad selo: ...u selo sadoi se mijat nadvor na cheshma so ladna voda...u grad ne mijat princezite ni pod razno...e sea koa ke ja donesesh od selo doma u grad, pa ushte topla voda od boljer...papapap...meraci zivi, ne ti ni treba mashina za perenje sadoi...za razlika od princezite gradski, koi sho ne poshtujat i ne znaat kaj im je mestoto, a ushte ako i i svikash malce, ojde kaj mama i tato-bruka u maalo ke ti donese bezveze, zasho-zasho ja cheshka mnogu, saka tugooooooo... |
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makijaveli, najdov eden i za tebe
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so da kazam na ovoj post pojma neznam da ne go zgreshu pa kje si kjutu a misleh da napishu |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site se tepaat za princot,mora da e nekoja narcisoidna licnost,shutot nikoj ne go saka,a bez nego princot sam nisto ne pravi...toj mu e mozokot,sovetnikot,zabavuvacot...epa jas ke si go sakam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Megu Boshko i Dose... go odbrav Boshko...i ne zazaliv.... Begalka...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |