|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 172173174175176 217> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEX i GRADOT
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:16 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navidum idiotska idea
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:17 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ps, no sega se setiv deka postoi e reciprocitet
navidum dobra da nekazam genijalna idea stanuva idiotska NIKOGAS NE SE RADUVAJTE GENIJALNA IDEA MOZEBI E SAMO NAVIDUM Изменето од anakin - 19.Јуни.2008 во 01:23 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ориген, Мани, поп Богомил, Хилдегард Бингенска, Мајстор Екхарт, Јохан Себастијан Бах, Емануел Сведенборг, Јакоб Лорбер...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMARAS andonis
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:18 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodarnost na Henri Charriere
individua koj resil da preraskaze In 1970 “Papillon” was published and set the world on fire. It is the autobiography of Henri Charriere, a man sentenced to life imprisonment in French Guiana, in the 1930’s, for a crime he did not commit. The graphic accounts of the misery and inhumanity of the French penal system were a sensation and the book sold millions, becoming one of the best sellers of all time. Изменето од anakin - 21.Јуни.2008 во 16:17 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OLOVEN vojnik
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PROVOKACIJA/PROVOCIRANJE
Ima pojse vrsti na provokacija, no jas sakam za 2 sosema razliciti da vi kazuvam
Zenska provokacija
sekoj od nas ja znae i ja doziveel! Sekoja zena sigurno ednas barem ima provocirano so nejzinoto zensko "oruzje".... kratka suknja, dekolte, struk, kosa, usni,pogledi,zborovi...toa e "oruzjeto" na zenata(barem po moe mislenje) a ni edno masko ne moze na zenskata provokazija da se odbrani,vo toa epten se slabi
Zenata go pravi toa instktivno... ako i se dopaga nekoe masko ili ako saka da se poigra malce, zenata moze epten opasna da bide...i ako maskoto misli deka TOJ ja vodi taa provokativna igra , nikogas ne e taka... tie igraat sekogas vo vtora liga
MASKO PROVOCIRANJE
Posto "bitkata" vo vrska so zenskata provokacija ja gubat, maskite mislat deka imaat duga samo "nivna"igra kade sto mozat da provociraat...jasaki se vo vrska so koli i brza voznaj... ako mislat deka mozat na avto pat da te provociraat deka si zena koja vozi...
tie toa po obicaj vaka go pravat... prvo te preticuvaat i ako ti kako zena veke vozis na avto pat 140 na saat...potoa ti se prestrojuvaat pred dete i probuvaat brzinata da e smanjat za da gi preticas, koga ke bides na nivna linija, davaat gas i ne sakaat da te pustat da preticas...no posto i zenite znaat da vozat, presaltuvaat vo 4ta, ja dodavaat gas i gi ostavaat maskote provokanti zad sebe... i taka pak i ovaa provokativna bitka ja gubat
Изменето од seka - 22.Јуни.2008 во 10:48 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BAJAGA......PSSSSSTT...TISHINA....
CELA PESNA EDEN.... http://uk.youtube.com/watch?v=CLpLUOcczno Mrak se skupio u kap,rano jutro kao slap, ulazi u sobu. Dal' si ikad pitala,tamne senke zidova, ujutro gde odu? Oci su ti sklopljene,usne su ti umorne, ne ljubi me njima. Nisu cvorci pevali,dok je iznad krovova, svirala tisina. Hajde Boze budi drug,pa okreni jedan krug, unazad planetu. Noc je kratko trajala,a nama je trebala, najduza na svetu. U mom oku samo hlad,u mom srcu samo stud, inje i prasina. Nisu cvorci pevali,dok je iznad krovova, svirala tisina. U cik zore zvizdi voz,njime odlazim u Oz, necu da se vratim. Sto god tebi napisem,pocepam i obrisem, al' ti moras znati.... Nisi se probudila,zato nisi videla, igrale su sene. Nek te dobri duhovi,i kraljevski orlovi, cuvaju od mene. Hajde Boze budi drug,pa okreni jedan krug, unazad planetu. Noc je kratko trajala,a nama je trebala, najduza na svetu. U mom oku samo hlad,u mom srcu samo stud, inje i prasina. Nisu cvorci pevali,dok je iznad krovova, svirala tisina. Изменето од mamma - 22.Јуни.2008 во 01:41 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
7 samurai
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo anakin prijatele ... kaj nas samuraite se vojvodite ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 172173174175176 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |