|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee oci kako pisovi, sto bi rekol brat mi, a obrazi samo za stipenje i kaskanje
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Tamarceto nashe... mi se cini go udrila parcetot so celoto... mojot pomal sin koga ke padneshe... ke mu recevme.... ne placi da ne te cue majka mu .... na parhetot.... na granakata.... na asvaltot....oti si i go udril deteto.... i toj stiska zabi... molci.... pa najcesto im se izvinuvashe na rabotite.... sega veli... zar tolku sum bil glup... i slatko se smee.... gospod da ni gi cuva.... Изменето од mamamd - 16.Јуни.2008 во 13:55 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bisera i David imaat po 4god i zaedno odat vo gradinka
Bisera: - David, i jas sakam da me baknuvas kako Ivana sto ja baknuvase
David: - aaaa....ne moze, ti ne si mi ubava
Bisera: - ama, aj te molam, ako me baknuvas kje ti kupam i kola i konj i Ken od Barbika
David: -hmmm....aj vazi togas, ama ne mozam sega, drug pat
Bisera: - mamo, mamo, jas se predomisliv, Kiko kje si go zafatam
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд многу интерсен начин сте смислиле ке мора и ние да го примениме иначе керка ми ја гребнала облекувајки ја Тамара а таа не осетила ништо и кога ни ја донесе ни покажува со прст да не ја прашуваме Тамара од што се удрила...после некое време се виде во огледало и се утепа чудејки се од што и е гребнатината, цело попладне висеше пред огледало а прашања милион...па како ,па со што,па кога
Изменето од RUSHKA - 16.Јуни.2008 во 20:09 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска Тамара ми рече
-Избриши ми го сулатот ( лицето) |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тето ...тето....солзите ми плачат......внук ми....
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Месечинката е толку слатка ми иде да ја изедам......кој друг ако не Тамара
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rushke me podseti na kerka mi i mesecinata
se vrakame edna vecer so kolata doma, i celo vreme e gledase mesecinata, izlaga od kolata i mi vika... mamo aj digni me, da fatam mesecinata
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kaj nas biseri kolku ti dusa saka... ama ovoj denesniov morav da go napisam... Se gledame so majka mi na Skype i taa po nekoe vreme i vika na pogolemata mi kerkicka (2 ipol godinki):
-Babino, sakas li da dojdam da te gusnam?
Kerka mi ja stava rakata na monitorot i i vika:
-Neeee, neeee, babooo, ke go skapes kompjuterot!...
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тамара ме прашува:
-нано, сакаш сега да јадам сладолед?гледаш колку сум умна Две девојчиња околу две годинки се качуваат по скали една по друга, едната вика ооооопааааа, а другата ихааааа |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve gi bisercinjata na vnukami:
mn brzase pa ispomesa:duvnala kukata i volkot padnal |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тамара го вика татко и вујче затоа што така го викаат внуците од сестра му...а тој цело време и објаснува дека нејзе и е татко
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес Тамара се преправа како работи некаде( што не слуша нас) и вика-
-Утле сум плва смена на лабота а плата имам 10 денали, колку ли е тоа.?.незнам..... |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
woodstock
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
loool Изменето од woodstock - 21.Јули.2008 во 23:58 |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |