IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 45>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 19:08
хихихихи никој не виде хи,%20хи... фала ти рипкееееголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 19:12
[QUOTE=blueprayer] хихихихи никој не виде хи,%20хи... фала ти рипкееееголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

leleee..ke se otrujam..a bas sakav da gi gledam site vesti..od sitel vo 18.00 pa se do kanal 5 vo 19.30....ajde blue kazi i ova..ne bidi takva
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 19:14
ниш бе не снимаа малце како работиме...стандард процедура секој месец снимат...ниш чудно и ниш ново...трепкањетрепкањетрепкањетрепкањеголемо%20гушкање
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 19:17
........1.????????
.............2???????da sum zdrava i ziva.........
.................3?????i mi go nema prijatelceto???????ne me saka veke......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 19:19
zlatna ripke..denov veke pomina..i spolaj ti..odlicno bese se..zamerki nemam..no eve za do krajov na denov imam 3 zelbi

1.Do 20.30 h da "upecam" nesto i da bide se vo red
2.Turcija da ja pobedi Hrvatrska vo cetvrtfinaleto denes na EURO2008
.......................3 zelba nemam..dosta se i ovie dve...............................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 19:20
pardon ripke...imam i 3 zelba...sega se setiv

3.Prijatelceto ma BIBCE da i se javi i da napravi nekoj neverojaten gest so koj ke i kaze kolku e zaljuben vo nea
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 21:43
1. да се врати се пак на старо тага
2. море, нека биде уште поубаво... мечтаење
3. да не направи некоја глупост вечерва загриженост
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 23:37
Златна рипко........уби чу те, море че те изеем.....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 23:38
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Златна рипко........уби чу те, море че те изеем.....

немој,.... еднаш се зафркнав да ја изедам...... голема%20насмевка не е убава..... плазење
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 23:44
е па..........че ја пржам......и че ја фрлам на мачето мое
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 02:55
1.PUST OSTROV
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 23:15
Сакам баба ми да не се мачи ....оваа што е овде...што со мене живее цел живот....сакам ако веке и е време да не ја боли ...и сакам да ме памти...

Сакам да не ме замараат за онаа другата баба што не живеела со мене и скоро никогаш не била до мене да не ми ја зборат и да не ме замараат со неа.

Сакам веке еднаш да постои правда и за мене...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 09:14
1.Da mi se javi Mac
2.Da se vidam so Mac
3.Da zemam polnjac za mob.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 17:52
zelbi (vazni) za denes-cetvrtok 03.07.2008

1.Na maloto na blueprauer vednas da mu bide podobro...vednas da oseti deka se cuvstvuva much much better
2.Utre maliot na blueprauer da bide ko nov,ili potocni ko stariot...bolkata od denes sto ja oserkjal verke da e minato
3.Stom se vrati,i bide onoj stariot,ocekuvam prodolzenie na edinstvenata "spanska serija" na forumov koja nema kraj voopsto,a nema nitu intrigi i zloba..samo ljubov,ljubov..ljubov
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.