![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 448449450451452 717> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prijatno popladne rezonatori ... denes imame cas po gramatika ... imenki , glagoli ... pridavki i dodavki ... ima i po nekoj recital ... denes e petak, den za kozni metak !!! e sega .... dali e petok ili petak ... izgleda ... petak ... znachi pet pati ... imenka ... so glagol ... ak ... od aknuvanje ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Штета мамамд...што сум некоја годинка повозрасна...
инаку ќе ти бев добра снашка...а ти на мене добра свекрва....
ама не ќе се погодевме само за внука....јас сакам....повеќе
машки деца......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() cestitki sme napravile 450 stranici ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zdravo blashka ... prijatno popladne ... i cestitki za rezonanca ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() и затоа сите ве сакам многу....мои резонатори....
|
![]() |
|
prava skola sme ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ahaaaa... pet e broj... moze pet... do pet...nanapred... pa od pet nanazad... da se broi... pa po eden...pa po dva... pa po tri... pa po cetiri... pa so preripuvanje... po dva... pa ... paa... ![]() ... velish... sunglidceto ne cita.. ..aj samo za nea... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... e moja blashke... i jas sakav mashki... si rodiv mashki... pa sega napravija mashka koalicija ... i mene me stavaat vo opozicija... i shteta shto ne si pod 23... aaa kakva koalicija ke si napravevme... ke videa tie... vaka ... patem blashke.... da me vidish sega... so nova frizura... shatirana... abe licno idno sveveshterishte... ![]() |
|
![]() |
|
И без да те видам ...мамамд...знам дека си прекрасна
се чувствува тоа.....а за тоа дека си во опозиција...не се
грижи.....некогаш ...опозицијата е ...појака ...од позицијата....
а кај тебе сигурна сум дека е така.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
daa ... sunlight_sa ne chita ... pet ... petok ... znachi pet pati OK !!! petak ... znachi pet pati aknuvanje .. AK !!! eeeeeeeeee.... ne znaeme kakva sila krie nasiot jazik ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
da barame sunlight_sa da mozi da pisuva ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... preogam na narodnoto tvoreshtvo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Еве нешто за освежување...да не ожедневте од ...АК.......
![]() |
|
![]() |
|
... nemoj nekoj da cepnal vo lubenicata ![]() |
|
![]() |
|
Мамамд....лубеница...сирење и леб..........
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 448449450451452 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |