![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 45> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
хихихихи никој не виде
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
[QUOTE=blueprayer] хихихихи никој не виде
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() leleee..ke se otrujam..a bas sakav da gi gledam site vesti..od sitel vo 18.00 pa se do kanal 5 vo 19.30....ajde blue kazi i ova..ne bidi takva ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ниш бе не снимаа малце како работиме...стандард процедура секој месец снимат...ниш чудно и ниш ново...
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
........1.????????
.............2???????da sum zdrava i ziva.........
.................3?????i mi go nema prijatelceto???????ne me saka veke......
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
zlatna ripke..denov veke pomina..i spolaj ti..odlicno bese se..zamerki nemam..no eve za do krajov na denov imam 3 zelbi
![]() ![]() ![]() 1.Do 20.30 h da "upecam" nesto i da bide se vo red ![]() 2.Turcija da ja pobedi Hrvatrska vo cetvrtfinaleto denes na EURO2008 ![]() .......................3 zelba nemam..dosta se i ovie dve............................... |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pardon ripke...imam i 3 zelba...sega se setiv
3.Prijatelceto ma BIBCE da i se javi i da napravi nekoj neverojaten gest so koj ke i kaze kolku e zaljuben vo nea ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
1. да се врати се пак на старо
![]() 2. море, нека биде уште поубаво... ![]() 3. да не направи некоја глупост вечерва ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Златна рипко........уби чу те, море че те изеем.....
![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
немој,.... еднаш се зафркнав да ја изедам...... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
е па..........че ја пржам......и че ја фрлам на мачето мое
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
1.PUST OSTROV
|
|
![]() |
|
Сакам баба ми да не се мачи ....оваа што е овде...што со мене живее цел живот....сакам ако веке и е време да не ја боли ...и сакам да ме памти...
Сакам да не ме замараат за онаа другата баба што не живеела со мене и скоро никогаш не била до мене да не ми ја зборат и да не ме замараат со неа. Сакам веке еднаш да постои правда и за мене... |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
1.Da mi se javi Mac
2.Da se vidam so Mac 3.Da zemam polnjac za mob. |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zelbi (vazni) za denes-cetvrtok 03.07.2008
1.Na maloto na blueprauer vednas da mu bide podobro...vednas da oseti deka se cuvstvuva much much better 2.Utre maliot na blueprauer da bide ko nov,ili potocni ko stariot...bolkata od denes sto ja oserkjal verke da e minato 3.Stom se vrati,i bide onoj stariot,ocekuvam prodolzenie na edinstvenata "spanska serija" na forumov koja nema kraj voopsto,a nema nitu intrigi i zloba..samo ljubov,ljubov..ljubov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |