IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Принц на бел коњ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Принц на бел коњ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 40>
Автор
Порака
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 12:06
DAME BIRAJU

Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 12:09
уфилмана, вакви "принцези" само во светот на бајките и во твоите филмови голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 12:17
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

уфилмана, вакви "принцези" само во светот на бајките и во твоите филмови голема%20насмевка

EvAngelos, ne maci se da ja 'spasis mojata dusa'.

ne mi go zemaj toa sto ne mozes da mi go dades.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 12:26
уфилмана, ни на крај памет не ми текнува да ти ги земам 1001-те филмови кои ти се во главата. Не благодарам, што ќе ми се?
И не труди се да ме импресионираш со филмски фрази, јас повеќе почитувам оригинални личности, а не плагијатори плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 12:31
sekoj vistinski princ uci da upravuva so svojata sila, fizicka ili mentalna ili verbalna.

sekoja cest
Кон врв
Cool_Angel Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cool_Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 12:53
Kako i da e,jas svojot princ ne go najdov :)tuku on mene me najde :))Sepak super mi e...
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 15:44
...ako princezite chekale da dojde princot na bel konj, togash mora princezite da se rasistki...голема%20насмевка
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 16:25
Jas go sakam dvorskiot shut zasto e pointeresen
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 23:15
fragola, имаш добар вкус! големо%20гушкање
Јас ја сакам повеќе цвеќарката, гарант е поприродна, девојка од дивината, со природен мирис на цвеќе, а не некоја принцеза што по цело време ќе ти се шминка и ќе ти ги троши парите по козметички салони, ќе прави надградби на нокти, на коса, на гради, на усни, ќе става леќи во боја болен затоа бре златно селанче, на росна ледина, небесно висока... па то кога ќе се подаде по цвеќето.. убаини невидени голема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 00:06

Јас ја сакам повеќе цвеќарката, гарант е поприродна, девојка од дивината, со природен мирис на цвеќе, а не некоја принцеза што по цело време ќе ти се шминка и ќе ти ги троши парите по козметички салони, ќе прави надградби на нокти, на коса, на гради, на усни, ќе става леќи во боја болен затоа бре златно селанче, на росна ледина, небесно висока... па то кога ќе се подаде по цвеќето.. убаини невидени голема%20насмевка

...tokmu taka, da te dopunam,

primer...migracija-grad selo:

...u selo sadoi se mijat nadvor na cheshma so ladna voda...u grad ne mijat princezite ni pod razno...e sea koa ke ja donesesh od selo doma u grad, pa ushte topla voda od boljer...papapap...meraci zivi, ne ti ni treba mashina za perenje sadoi...za razlika od princezite gradski, koi sho ne poshtujat i ne znaat kaj im je mestoto, a ushte ako i i svikash malce, ojde kaj mama i tato-bruka u maalo ke ti donese bezveze, zasho-zasho ja cheshka mnogu, saka tugooooooo...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 12:27
Makijaveli, najdov eden i za tebe

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 12:37

so da kazam na ovoj post
pojma neznam
da ne go zgreshu
pa kje si kjutu

a misleh da napishu
тага
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 13:56
Site se tepaat za princot,mora da e nekoja narcisoidna licnost,shutot nikoj ne go saka,a bez nego princot sam nisto ne pravi...toj mu e mozokot,sovetnikot,zabavuvacot...epa jas ke si go sakam
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 23:12
... Megu Boshko i Dose... go odbrav Boshko...i ne zazaliv.... Begalka... 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.