|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 447448449450451 717> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не пукнеш ме изнасмеа....неопходна доза за добар сон Изменето од RUSHKA - 20.Јуни.2008 во 01:51 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред да се повлечам и да продолжам со резонанцијата во спална,да ти посакам добра ноќ и пријатни резонантни сни.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIIIIIII ... VI POSAKUVAM PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEN !!! I SE ZNAE ... STO MISLIME DA STISNIME ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro....
aman bre marco od rano
stisnuenje....
kaj ti e kafeto za rasonuvanje?? Изменето од Josefina_m - 20.Јуни.2008 во 07:12 |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si josefina .... eve go prvo kafeto ... Изменето од marco_antony - 20.Јуни.2008 во 10:16 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од marco_antony - 20.Јуни.2008 во 11:04 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... bev do tamu... troa vreme... pa stanav... na edna cigara... posle... i posle seriozno spiev... i sega se jadam ziva... shto se propushtiv.... najmnogu zalam za onoj delot za svekrvite... ....govorime makedonski... nov poim... ....svekrveshterishe.. ili... sveveshterishe... ... sekoj da go povtori 10 pati... i posle ubavo se zapamtuva... i ostanuva kako trajno steknato znaenje... pocnav od idnata snajka... i rekov da si nauci... a ne posle koga ke dojde vo kuka... da lepi usni...mamicke... mamicke... neeeeeeeee... jas sakam da si me vika onaka kako e pravilno... na makedonski... sveveshterishte.... ... i marko... poveke ne te slusham... aj da stisneme... i jas stisnav eden patlidzan... pa sega dzidot mi e mivka.... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na vakvo stiskanje se misli ... inaku interesen zbor toa sveveshterishte.... posle ovoj izgovoren zbor se ke si dojdi na mesto ... a ona ... mame ... mamice ... mama ... nekako izvestacheno ... vaka ... sveveshterishte.... posle ke im e slatko priblizuvanjeto na stavovite ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар ви ден
како сте ги зеле свекрвиве на тапет од ноќеска
абе ушите ќе им горат ...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...marco...e sega mi napravi konfuzija vo glavata... dolgo vreme ja nabluduvav slikava... i barav...barav... stiskanje... ama ne najdov... ova nekako se mi izgleda na dobrovolna baza...a i iskreno... jas mnogu sum greshela... ovaa prezentirana aktivnost... vo mojot kraj ima drugo glagolsko znacenje... ama mene mi e stram da go napisham glagolot...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd ... pa i ova stiskanje i glagolot sto vikas ... se vo domenot na rezonancata ... ima ritam ... ama ne so ista fazna aktivnost ... tuku se drzi i kontra ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...lavot e car na zivotnite, zasho moze da svrshi poveke od 20 pati na edna tura...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво резонатори...
Марко...мамамд....денес вие...за глаголи...за стискање...
како само го погодувате времето...пред ручек....
мамамд...да ти кажам само....јас мојата свекрва...ќе си ја
викам....МАМА....а свекорот...ТАТЕ.....по прилепски обичај....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... blashke milo... na mamamd ocigledno i nedostasuva rabotata... pa sega go najde marco zrtva... da mu ojasnuva za glagoli... pa za imenki... pa na bibce i rushka za transformiranje na imenkite vo pridavki... a tebe milo za iskazuvanje emocii... odnosno direkten izgovor.... -mamo...tato... mi dadovte zlato od 100 kila...zatoa mnogu ve sakam... i devojki-forumdziki...site shto ste pod 23 godini...da se ogledate na blashka... oti jas sledam...biram... a i konk*riram... za sveveshterishte... |
|
Внеси реплика | страница <1 447448449450451 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |