|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 55> |
Автор | |
El Emin
Група Регистриран: 10.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maus dsen klik na videoto i najdolu na prozorceto pisuva download
|
|
Nikki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 259 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Преинсталирав, се направив
Ми личи дека не е компатибилна новата мозила со ријл плејр Има ли друг начин, брзо, едноставно да се симнуваат видеа, како на пример од Јутуб ? |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има, пробај го следниов сајт:
Од тука можеш да си ги симнуваш клипчињата од јутуб и потоа да си ги гледаш со FLW Player (кој исто така можеш да си го симнеш free)
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Симни си додаток за Firefox се вика UnPlug кога ќе го инсталираш горе десно до пребарувачот ќе ти даде едно рипче :) клик на него и во нова страна ги дава сите видеа од страната и можеш да бираш кое сакаш да го симнеш.
|
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Симнав програма за конвертирање на pdf во doc.
За жал нешто не е во ред. Кирилицата ја конвертира во чудни букви, додека латиницата има проблем само со буквите што не постојат во англиската абецеда. Програмата ја симнав од ИДИВИДИ. Оперативниот систем е Windows XP Professionsl. Каде е проблемот? Дали ми требаат посебни фонтови? |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlezi vo Control Panel pa Regional and Language Options Regional Options na mesti go na Makedonski potoa odi vo Advanced i tamu stavi go na Makedosnki bi trebalo ova da e problem Srekno i restart da ne zaboravis
Изменето од Dark HaCkeR - 27.Јуни.2008 во 11:05 |
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште при инсталирање компјутерот е наместен на македонски. Македонскиот е прв јазик. Дури ме нервира што со секое отворање на програма се враќа на кирилица. Посебно му имам инсталирано Македонска поддршка (не е директно со Windows-от). Сепак нешто недостига.
|
|
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka li e toa ako e vaka baraj nekoj fontovi ako ne biva i so fontovi znaci samo Cak Noris go znae problemot ama ne go baraj ke te ubie
Изменето од Dark HaCkeR - 27.Јуни.2008 во 12:25 |
|
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така. А каде се наоѓа Чак Норис? И јас сум стар револвераш.
Изменето од Паланчански - 27.Јуни.2008 во 12:31 |
|
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne go imas slucajno noviot office? mozebi toa e problemot ili programceto e za noviot office a ti go imas seuste stariot. Isto toa moze da bide problem...
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.zamunda.net повели симни си го :) или ако несакаш регистрација www.mininova.net
|
|
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде ова да го оставиме за подобри времиња.
Може ли некој да ми каже каде се наоѓа датотеката boot. Тоа е онаа што одредува кој Windows ќе биде примарен при подигање на системот. (Ја барам нејзината локација.) |
|
|
|
Baraban
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej a dali moze nekoj da mi najde postar antivirus kojsto ke mozem da go updatiram zosto ja imam Pentium III i so novive antivirusi kompjuterot mi koci. Pa zatoa daj kazite nekoj postar, pa da probam so nego.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |