|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 678910 35> |
Автор | |||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na SDSM mu fali odlicen lider, a Branko e takov |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe itro kopile e toj, ama mnogu go sakam
seto ova mi mirisa na negovo maslo
demek,
-nema lider kako mene,
-nisto ne mozete bez mene,
-sega kje vidite jas koga kje se vratam kako kje ja voskresnam partijata....i kje ja voskresne!!! SIGURNO!!!
kje se vrati i kje bide precekan so ovacii
"BRANE MI TE VOLIMO!" Изменето од kejt-d-grejt - 18.Јуни.2008 во 10:09 |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PA MORAM DA PRIZNAM OD TIE DRUGI SUPCI
OVOJ E NAJ DOBAR |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako tolku si go sakate odma da si go zemete vo partija, dodeka na nekoj ne mu tekne impeechment da mu podnese!
Jas ne sakam pretsedetal koj otvoreno se drznuva da naviva i da se bori za negovata poranesna partija, gi vlece vo pozadina site konci na marionetite -sopartijci i go vlece za nos ostanatiot makedonski narod koj ne pripaga na sdsm!
Sramota! I site si molcat, kako nisto da ne bilo!
Da bese na drugo mesto ili da bese nekoj drug, do sega politicki ke go lincuvaa i ke zaboravese sto bilo pretsedatelska funkcija!
Ke go spasuval sdsm! Prvo go rasturi, pa sega ke go spasuva! Samo da e zadovolna negovata enormna sueta!..
Kako pajak e covekot, samo za mrezi pletenje go biva!
Koj ke mu se fati vo mrezata, tesko nego!..
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So ova sto go pravi Brane direktno go krsi ustavot na republika gragani pa neli predsedatelot e predsedatel na site gragani na ovaa drzava.
Tuku ova ne e nisto vo sporedba so drugite steti sto gi ima napraveno na ovaa drzava. |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи после тоа воскреснување..сите комуњари што сеуште не им се разбегаа ..ќе можат да се сметаат како воскреснати?
Тапија ..за тоа ќе им издава ли?
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... za svoj kejf ne sum bila... da sedam da uzivam... sekogash... a toa e na 4 godini... odam vo Heraklea... i sekogash imam obezbedeno vodic... koj na ucenicite im objasnuva za minatoto... e sega jas... vnimavajki nekoj ucenik da ne se oddaleci.... da ne padne... da ne butne neshto... mozebi sum propushtila neshto...ama za statuite i mozaicite znam sigurno deka moraat da se zashtitat... (mozebi ne mora statuite da stojat pred vlada)... a okolu posetenosta... site vodici i kustosi... ni priznavaat deka samo nie ...ucilishtata sme im edinstveni posetiteli.... a sepak nie sme drzavni institucii... Dobrata reklama treba da ja napravat turistickite agencii... a tie se privatni.... pa i Crvenkovski....zasega kako pretsedatel ... moze svoite gosti na razni samiti da gi odnese po ovie nashi mesta... kako vo maj shto napravi vo Ohrid... aj da se nadevame deka kako staronov lider na SDSM ke pocne malku da razmisluva i vo toj pogled.... |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Od Staronoviot lider na SDSM ne treba da se ocekuvat vakvi cuda, nikogas ne se cuvstvuval kako Makedonec i nikogas nemalo inicijativa od negova strana za obnovuvanje i eksponiranje na Makedonskoto nasledstvo , za sreka novata vlada ima sluh za ovaa i kako vo poslednite 2 godini sto ra botele arheolozite ne rabotele nikogas do sega.
Megutoa vo pravo ste koga velite deka ovie mesta ne se dovolno zastiteni a nitu promovirani vo javnosta. Za toa seuste nemame sluh a nitu kultura, megutoa i toa ke bide. Sto se odnesuva do statuite pred vladata toa e ziva smeska , tie treba da se vratat tamu kaj sto bile ili odnesat vo muzej, mislam deka vakvo neseriozno odnesuvanje kon naseto kulturno i istorisko nasledstvo e nedozvolivo. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...neodamna so ucenicite vrshevme istrazuvanje ... zashtita na kulturnoto nasledstvo... pa bevme megudrugoto vo muzejot na grad Skopje... i na vrakanje ... napravivme kratka pauza... bidejki sledevme i soobrakajniot haos... odnosno pocituvanjeto na soobrakajnite pravila i propisi... decata se zagledaa vo onie kameni gramadi- iskrsheni stolbovi, nadgrobni ploci... od rimsko i ponovo vreme pred samata stara zeleznicka pa do muzejot... zalosno e shto nekoj... vo nekoe vreme gi postavil tamu.... i zaboravil na niv... nash*te politicari... pa i so toa i pretsedatelot Crvenkovski apsolutno ne vodat griza za ovie neshta... zalosno e shto decata gi pobivaat postavenite hipotezi... i utvrduvaat deka ama bash nikomu ne mu e gajle za nasledstvoto... zatoa ne se stanuva staronov... treba da se smenat navikite liderski... ne poziciite... moze malku da naucat od vrabotenite vo etnoloshkiot muzej... sekoja cest za tie entuzijasti... tie ne se staronovi ... tie se postojani... i vredni... tamu praksa za staronovite lideri...
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mammad zabeleskite ti se perfektni , megutoa ako mislis deka na Brane mu e gajle so naseto kulturno i istorisko nasledstvo propaga , se lazes.
Tuku aj da se nadevame deka idat podobri vremina i deka ke se spasi barem nesto sto ostanalo od unistuvanjeto vo vreme na komunizmot , kirovizmot i brankovizmot. |
|||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kakvo frustriranje cuvstvuvam na forumov koga e vo prasanje Branko, L E L E, se plasite aaaaaaaaaaa
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pred da komentiras i da napagas, procitaj gi komentarite na Moderatorkata i za Gruevski i voopsto pa posle sudi, dali e pristrasna ili ne. So vakvi nepromisleni i plitki komentari samo se brukas. |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Таков ...талент за политика...како Бранко...се раѓа
...еднаш во сто години...........
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |