IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 903904905906907 1553>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:15
ne ti e malce rano za nankanje?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:16
granny mnogu sum izmorena denovive. Imam mnogu rabota. Osven toa vozam sekoj den vezbam so tatko mi i so eden komsija
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:16
Zdravo Irenaголема%20насмевка

Greni, ke ja bide...намигнување

Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:17
Irena, uste vezbasизненадувањеизненадувањеизненадување

Jas pocnav i po parkinzi da se karamгазење%20од%20смеење Ajde opusti seголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаa kupi li kola?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:18
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

granny mnogu sum izmorena denovive. Imam mnogu rabota. Osven toa vozam sekoj den vezbam so tatko mi i so eden komsija
super...ama tato sto go m acis,koga komsijata e usluziv
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:19
Originally posted by la fille la fille напиша:

Irena, uste vezbasизненадувањеизненадувањеизненадувањеJas pocnav i po parkinzi da se karamгазење%20од%20смеење Ajde opusti seголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаa kupi li kola?
se karas?..ostaj....butkaj se za bolje mesto
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:20
pa i se izbutkav vcera...i toa so dzip se ispokaravголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаi na krajot popusti tojголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:21
normalno...ne smeel pogresen korak da napravi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:21
Pa vezbam devojce uste malku cuvstvuvam potreba. Kupiv nova kola spark
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:22
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

Pa vezbam devojce uste malku cuvstvuvam potreba. Kupiv nova kola spark
so zdravje da vozis...pa plavus do tebe da sedne
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:23
e pa cestitam...ajde sega da castis...

Jas imav ogneno krstevanje koga go odnesov brat mi na avtobuska i koga morav da ja vratam kolata doma...i normalno, otkako 2 dena se ponervirav sto ne sakase da mi ubaci vo rikverc, sega sibam gajle nemam...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:24
blagodaram granny na ubavite zelbi.Bas imam potreba za toa. Ovie denovi bev dosta napnata. Malku na rabota. Malku so nekoi drugi raboti. A i imam trema koga vozam. Navistina mi treba ubav zbor bravo za tebe granny. A moram da priznaam mi nedostiga i Djakondo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:25
menjac si rasipala ..e kaj ti bese pametot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 23:25
vazi devojce ke castam nema problem
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 903904905906907 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,781 секунди.