|
Каде на одмор??????? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
PimpDaddyManev
Група Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sea za sea znam deka u ohrid ke idam...za podaleku uste ne znam
|
|
Emi4kaaa
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se dvoumete ako ne ajde za spanija?
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chekam,...moi bliski da se vratat od Shpanija,...pa ke vi kazam..
ceni,smestuvanje,...plazi,...se A jas,...nema veze kade,neka e samo sonce,pesok,.. i solena voda Изменето од mamma - 18.Јуни.2008 во 11:05 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде било само да одам, за мене и Охрид е супер место за летување
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stvarno kade i da samo da otidam da se odmoram malce..drustvoto e bitno..a ako mi dadete da biram bi sakala na pr.Rio,ili Meksiko..haha
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право си, друштвото е најбитно... всушност тој дел од одморот повеќе ме замислува
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене.. страшно...
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И сега
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се мислев и премислував дали Турција или Хрватска за летово...И додека јас решавав дилеми,оној мојон смени работно место,и бидејќи годинава не му следува одмор---Охриде,чекај ме,пак ти доаѓам!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi izbrala hrvatska
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас исто, преубаво е, имам роднини таму а последен пат сум била пред четири - пет години за жал Ех Плитвички Езера
|
|
|
|
Emi4kaaa
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и до друштво е ама замислете кога ке почне да врне дожд во Охрид и тоа некаде секогаш после 2 август па се разочарам до 101 и назад ја некако секогаш имам таква среќа последните 3 дена....а какво е сега времето во август поима немам како ќе биде и што да очекуваме туку што е тука е...најбоља дестинација Египет или Шпанија да фаќаме магла...а иначе сега во Охрид се било зафатено и резервирано ја така слушнав, паааааа луѓе реагирајте брзооо
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TURKEY |
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |