|
Русија ќе застане со цврста нога на Балка |
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Автор | ||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие што не сакаат нас, Турција, Чешка, Словенија, Хрватска, Италија.... јас колку што знам тие земји одсекогаш стоеле на наша страна.. Изменето од Vladimir88 - 14.Јуни.2008 во 21:35 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama tie ne se pravoslavci ... katolici i muslimani ... a mislis deka muslimanite te sakaat povece ? .....
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па што ако се муслимани и католици..... Јас не зборувам за сите муслимани дека не сакаат нас, али гледаш некои муслимани не сакаат некои не, нашиве православни браќа уште црквата ни ја немаат признаено... А нажалост Руската црква е најголема црква во православниот свет, има најголемо влијание од сите цркви и пак не лобираат за нас...браќа по крв де..само ај ги разбирам, во 19 век не правеа чистокрвни бугари и сега благодарение на нивните преродбеници од тој век ние си имаме еден куп проблеми со нив.. Не дека нема исклучоци али повеќето такви книги пишуваа за нас, нашите браќа....не побугарчија маме му ебам. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama poleka ... ne plukaj tolku .... slusaj ... pa rabotava bese drugo ... stom ne gi sakas pravoslavcite , kogo sakas ? ... ili si mozebi ateist ? ... KOMUNJARA ..... A ?
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таквите Македонци кои не си го сакаат православието земете си ги за во МЕКА... Или нека одат кај Папата... XXLL... Тие не се оние вистинските... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
f**k,...rusia!
taa ne moze ni doma da si "stoi",...a ,ne pak ,...na "gosti",...kaj i da e,.. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра вечер, Од попладнево ке се дружиме и на овој подфорум и затоа сакам да ве замолам да ги прочитате Правилата на подфорумот СВЕТ и да се приджувате до нив. И ве молам без оффтопици! Благодарам! |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека нема врска на која вера припаѓаат доколку луѓето сакаат да ни помогнат ние треба да ја прифатиме таа помош....Бидеќи се виде ,,добрината,, на нашите ,,браќа,, еве грците и бугарите се ем христијани ем православни па не само што не ни помагаат туку и не уназадуваат!А на крајот на краиштата тие ни нудат политичка а не верска помош......
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро така е... Но јас мислам дека, ако е веќе потребно да се наслониме на некоја велесила, подобро е тоа да го направиме со Русија, а не со насилничките САД... |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
to STALINGRAD
Изменето од moira - 20.Јуни.2008 во 03:18 |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мирослав мислам дека ги знаеш правилата на подфорумот. Почитувај ги!!! Поздрав |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miroslav ..... probelm ..... da ..... sekoagas i sekomu koj ne psue protiv svoite BRACA.... a za zal , toa ne se nitu rimo - katolicite a uste pomalku musliaminite ...... ne znam i ne mi e jasno , OD STO SE SRAMITE? ... PRIVILEGIJA I GOLEMA CEST E DA E COVEK SLOVEN soloven e vozvisenstvo ..... ne e voopsto ponizuvanje .... GORDOST E DA SE BIDE SLOVEN ... erich maria remark ........ na zapadot nisto novo ......
Изменето од moira - 20.Јуни.2008 во 03:36 |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема проблем јас не ја напаѓам Русија(сосем спротивното) но досега само САД и Турција ни понудија помош(која ни е многу потребна)-доколку Русија ни понуди помош радо би ја прифатиле ама проблемот е што не нуди помош....Јас исто сметам дека треба да се ориентираме кон Русија ама Русија баш и не не сака како што гледам...... Изменето од Zajcef - 20.Јуни.2008 во 13:23 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |