|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 443444445446447 717> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno osvezuenje .... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За првиот...што ќе намине... денес овде...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ne za kogo e peceno ... tuku za kogo e receno... fala blashke... bash mi trebashe....
... marko...spolaj ti za doverbata.... ... i za wel ot.... eden vic... ... ucitelka vo penzija si zakazala sredba so drugackite ucitelki.... kaj nea doma.... za da ne i najdat zabeleshki okolu posluzuvanjeto si zapishala.... ...kafe... ...sok... ...slatko... ...kolaci... i si go stavila spisokot vo kujna... ... si dojdoa drugackite... si sednaa...i prvo pobaraa kafe.... ... domakinkata im svari kafe... muabetat... se falat... toj minister... beshe moj ucenik... toj premier moj... a domakinkata zanesena stanuva odi vo kujna i cita ... kafe... vari posluzuva... i taka edno dva tri pati.... ...po nekoe vreme si otishle.... i pred razdelba... pak okolu ucenicite... ednata prokomentirala... ... aaaa bajgi e podostarena... a stana i zaboravena... zamislete ne ni svari ni edno kafe... ... zatoa ne se zali... dobi vino... pa pivo... a ako castev samo vino.... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...abe mamicemd, ostaj ti vicoi sea, ne se vadi...daj pristai na sofrata nesho so vinoto...ne zezaj...ne baram ja prase pecheno, se dnae domakinska kuka, koa se pie vino moz nesho i da se zamezi, ne sme tuka pijanichishta, pa da se radueme na puno shishe, ko deca na eksk*rzija...
...aj da vidam, sho ke daesh za meze, pa ako treba i da ne pipnam ich... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
честитки до мамамд за новава точка...
well еве ти нешто за со пијачката...мамамд нема време...има работа...еве јас ќе ја одменам
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...znachi kako si ja cuvate i poshtueme, svaka vi chast...epa fala Angelina, by the way mnogu ubavo ime imash...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
thank you,thank you....well...
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ti Jane Zadrogaz i ovde dojde da se udvaras?
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne be, stvarno ima ubavo ime... |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шчо праите ? пријатно попладнеееееееееееееее |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znael marco,...deka ke dojdam...spremil kako za mene...
uf,..sushi,rakchinja,...ubavina.... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... aj jadi...na tvoja odgovornost... eve ... ne sum jas tolku cicija... ni zaboravena... ama dodeka gi najdov kaj gi staviv... Изменето од mamamd - 18.Јуни.2008 во 17:51 |
||
Внеси реплика | страница <1 443444445446447 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |