IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Nikki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 259
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nikki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 20:29
Copy paste si merev vreme
XP odi 24 mb vo sec
Vista odi 30 mb vo sec
Sea otidov po drajverite sto mi gi kaza, da probam i to

FALA FALA FALA
Od malo gaolce vo golem GAOL da se STORIS
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 10:56
Originally posted by Nikki Nikki напиша:

Copy paste si merev vreme
XP odi 24 mb vo sec
Vista odi 30 mb vo sec
Sea otidov po drajverite sto mi gi kaza, da probam i to

FALA FALA FALA
Od malo gaolce vo golem GAOL da se STORIS
abe taka ne se sporeduva RAM ima edno programce se vika Everest Ultimate V4.0, a so dravejrite so napravi ???
Кон врв
El Emin Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2008
Поени: 60
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 22:25
Zdravo da;o nekoj moze da mi kaze nekoj softver so mozam da prava video ili sliki NA PRIMER OTVARAM CONTROL PANEL I DA SI NAPRAVAM SLIKI ILI NEKOJA DRUGA APLIKACIA I OD NEA DA NAPRAVAM SLIKA malku ne razbirlivo go objasniv ova ali ipak bi trebalo da me razberete aj pozz i FALA od napred
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 22:36
Originally posted by El Emin El Emin напиша:

Zdravo da;o nekoj moze da mi kaze nekoj softver so mozam da prava video ili sliki NA PRIMER OTVARAM CONTROL PANEL I DA SI NAPRAVAM SLIKI ILI NEKOJA DRUGA APLIKACIA I OD NEA DA NAPRAVAM SLIKA malku ne razbirlivo go objasniv ova ali ipak bi trebalo da me razberete aj pozz i FALA od napred
Ima na tastaturata edno kop4e se vika print screen toa stisni go i potoa odi vo start i otvori Paint i edit i paste i ete ti slika od toa so sakas ako baras za toa ako ne sum te razbral

Изменето од Gavolce - 11.Јуни.2008 во 22:38
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 22:45
Originally posted by Gavolce Gavolce напиша:

Ima na tastaturata edno kop4e se vika print screen toa stisni go i potoa odi vo start i otvori Paint i edit i paste i ete ti slika od toa so sakas ako baras za toa ako ne sum te razbral

hey zakon sve nema so tnx hakeri ste site pravo si dzavolce
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 22:46
hey uste nesto mislam ako moze

1.kade mozam da danlodiram stajlovi za xp pls

2. da napravam folder so pasvord

FALA odnapred

Изменето од El Emin - 11.Јуни.2008 во 22:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 23:01

hey uste nesto mislam ako moze

1.kade mozam da danlodiram stajlovi za xp pls

2. da napravam folder so pasvord

FALA odnapred
za da go zaklucis folderot T.E pass da stavis eve edno programce ne e besplatno ama e nogu dobro i ke baras krack za nego programata se vika Lavasoft Digital Lock za stajlovi ili Tema na XP ima edno nogu ubavo programce koe se vika XPpize toa go instaliras i druga boja ima na primer imas crn imas temno plav i dr
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 00:12
hey znam ve dosadif :D

zna li nekoj nekoja programa so mozam da pravam fotomontaza????

Изменето од El Emin - 16.Јуни.2008 во 00:16
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 21:06

Од фотошоп подобра нема  голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 22:03
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Од фотошоп подобра нема  голема%20насмевкаголема%20насмевка

znam ali za zal ne znam da go rabotam toj program pa pomislif deka ce ima nekoj drug po ednostaven ok ipak fala so se potrudi
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 16:02
Незнам по едноставен , најлесно најди некој пто знае повеќе фотошоп и ќе ти направи монтажа. трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nikki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 08:02
Да прашам
Имав Real Player Gold
Со овој можев да ги симнам сите видеа
Ми се јавуваше download над прозорот на секое видео
Сега со новиот мозила 3 не работи оваа опција
Што да правам, пак да ми се јави Download над видеата ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 14:06
Originally posted by Nikki Nikki напиша:

Да прашам
Имав Real Player Gold
Со овој можев да ги симнам сите видеа
Ми се јавуваше download над прозорот на секое видео
Сега со новиот мозила 3 не работи оваа опција
Што да правам, пак да ми се јави Download над видеата ?
Koja verzija ja imas od Real Player Gold ??? probaj so ova simnija i instaliraj ja RealPlayer 10.0.5 GOLD starata izbirisija pa novata stavija, ili nesto ti e izmesteno

Изменето од Dark HaCkeR - 19.Јуни.2008 во 14:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nikki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:04
Imam Real 11 Gold
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.