|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 910111213 75> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секс со женет човек- ДЕВОЈКАТА ВИНОВНА
Секс со мажена жена- ЖЕНАТА ВИНОВНА И сега со ова ЖЕНАТА секогаш виновна.Значи жената е таа која не смее да има така речено сопствен живот, односно таа мора да ги потисне чуствата, не смее да се заљуби, затоа сто тоа е “забрането“ за неа.Не можам да го разберам ова?Зашто секогаш таа е “осудена“.Заштосекогаш се мисли дека таа оди само на секс?Можеби бара некое друго задоволство?Не знам , не ми е јасно |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eva i jabolkoto se krivi
|
|
http://www.myspace.com/boldrik
|
|
Tomas
Сениор Регистриран: 14.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo ,,,praite sto ke praite kratok e zivotot eden den ke se kaeme za se sto imame propusteno ili sto sme napravile , zatoa kako te uci pametot taka pravi
|
|
Arhitekt
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be videte sega!
Takvite tipki koi odata so zeneti mazi, a pritoa i znaat deka se zeneti se dosta hrabri devojki, a veruvajte i dosta rasipani bidejki znaat deka: 1. Znaat deka ke rasturat necij brak(sreken ili nesreken nema vrska)!... 2. Znaat deka nekoi deca ke ostanat bez eden roditel(a mozebi i bez dvata)!... 3. Znaat deka deka nasava posiroka javnost sigurno ke gi osudi! Vo sekoj slucaj ne gi opravduvam pa i da e ljubov vo prasanje bidejki rasturaat nesto so dvajca go gradele so godini! |
|
Potpis....
|
|
oktopod
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 323 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e sekoj pat devojkata vinovna.Moze jas sum ja zaveduval. Maja srcka sto si mi zbuneta, nema pravilo vo ova.No kaj nas sekoj pat zenite se osudeni.Mizeren narod sme! |
|
osumkrak
|
|
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne samo sto sme mizeren narod tuku i prost
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЈ НЕ ОСЕТИЛ НА СВОЈА КОЖА НЕМОЖЕ ДА ЗБОРУВА...
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E MAJA GLEDAS I MENE OVA NE MI E JASNO
USTVARI STO SI PRAVIME MUABET NELI SME BALKANNNNNNNN
|
|
|
|
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da taka e treba da se oseti pa da se zbori
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vinata e podednakva i za mazot i za zenata nema podelbi........ |
|
tuka nekade....
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka poveke e mazot kriv, ima isklucok na zeni sto se pustaat sami
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama zosto podelbi koga za se treba dvajca, koj pocnuva koj zavrsuva ....vinata e obostrana jas ne gledam polova razlika....pa ako se homosi .....sto i tie se izneveruvaat....(aj da ne zabeguvame..)
|
|
tuka nekade....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za bilo shto da se napravi se potrebni dvajca nema tuka koj kako zashto kriv..I dvajcata potegnuvaat inicijativa i ne treba da se bara vinovnik.
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |