|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 56789 35> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
brano
e previse pijan za plan mu se gledit duplo i bashka na planot povratl dva tri pati pa od flekite ne se pulit so planot tocno kazuvat |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se raboti za bolen um, koj ako ne e na vlast, go faka refleksna kriza. covece, razberi i OTKACI se! makedonija dovolno se napati od tebe nakazo edna, odi trosi gi narodnite pari po svetskite metropoli, zasto uste eden kiks od tebe i ne ti bega linc.
|
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Проблемот е во тоа што сака да му биде полична зградата на владата... а статуите со архитектурата на зградата воопшто не се соодветни.. наместо да ги пренасочи парите од неразумно трошење кон доископување на Хераклеа, тој зема нешто од антиката и го става покрај комунистичка зграда... за да му била полична зградата, да се фали пред Европа... |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se fali TOJ pred Evropa, eh kolku primitivno gledate. Ako nesto se fali, se fali i ubavo se pretstavuva MAKEDONIJA. nikoj sto pominuva pokraj vlada ne si pomisluva, eh sto ubavi statui imal grujo, tuku sto ubavi statui imala Makedonija.
ednostavno, poentata ti e cista zloba. aj da se pluka po se. vo red, moze da ne ti se svigjaat statuite pred vlada, no na drugi im se svigjaat. toa e pravo na sekoj. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... Heraklea... ima shto da pokaze... no zaradi slabata posetenost... mozaicite se pokrieni... za da se zashtitat... podobro e statuite da bidat negde izlozeni... otkolku da stojat vo nekoj magacin... ili kvazi muzej... kade po nekoe vreme moze da dobijat noze... pa da proshetaat vo nekoj komshiski muzej... normalno za evra vo nekoj privaten dzeb... ... a kakva vrska imaat statuite so Branko???? |
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehe... istoto i jas go prasav. ama sega gledam deka jas i ti sme vo greska. bidejki branimir crvenkapa ima so SE vrska. Duri i so slucajnoto napagjanje na statuite pred vladata. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... nikako da razberam koj ja izbra statuata pred sedishteto na SDSM... niti pak razbrav shto znaci...
|
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koja statua?
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... eden podgrbaven starec...malku prokelav... zelen... mislam deka e muvlosan.... |
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
imas fotka?
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...sto ke ti e fotkaa IDIVIDI...i dosta so offtopici... |
|||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro be luge sto e problemot so vas, Branko ke stane lider na SDSM i toa e toa, ako vikate deka ne go biva vo toj slucaj podobro za vas Vmrovcite(ke ostanete vecno na vlast), ama ocigledno ve faka panika deka nemate protivkandidat na Branko.
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И нормално е да стане лидер на СДСМ, кај ке оди кога ке му истече претседателскиот мандат. Не знам што толку не убедуваш сите и дури тема си отворил. Ако не е лидер на СДСМ тоа ке значи крај за неговата политичка кариера. А секако дека е доволно итар да не си го дозволи тоа... |
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Без разлика дали сам или Македонија ја фали, на статуите не им е таму местото! И немој да мислиш дека само ради тоа што ГХУЈО таму ги постави дека затоа го велам тоа! И Шеќеринска да беше премиер, и Бучко, и кој сакаш од сдсм, истото ќе го велев! Не сум пристрасен ко тебе!
Ова ми кажува дека ти никогаш не си ја посетила Хераклеа! Па тие статуи беа најпрепознатливи за Хераклеа, тие беа поставени НАДВОР каде што одсекогаш стоеле а не беа во никакви магацини! А мозаиците се покриени - и самата кажа зошто, за да се заштитат. Тоа нема врска со посетеноста. А ќе и се зголеми посетеноста на Хераклеа кога владата ќе вложи малце пари во доископување на истата и во добра реклама за неа, наместо да троши за нови фудбалски игралишта и спортски сали „за да се лечат наркоманите“! Моира извини за оффтопиков, ако треба префрли ги овие постови во нова тема. Изменето од RebeL - 18.Јуни.2008 во 05:06 |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |