IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - EURO 2008
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

EURO 2008

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 79>
Прашање: Кој ќе биде новиот европски шампион?
Одговор Гласови Статистика
11 [17,46%]
11 [17,46%]
1 [1,59%]
16 [25,40%]
7 [11,11%]
7 [11,11%]
3 [4,76%]
7 [11,11%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 16:19
go NEDERLAND
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 16:55
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

cekame

Еве душичко вториот клип  снимен на плоштадот вчера  вечерта

http://www.youtube.com/watch?v=lCgoRviMVgI

Се надевам ке ја почувствуваш атмосферата забава

Поздравче до тебе , мамма, Black Devil, брза, анакин, Рушка, blueprayer ,blackeye мајсторче, Калинаголемо%20гушкање

Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 17:48
Holandija pokaza najdobar fudbal do sega i toa e fakt.
Mislam deka edinstvena reprezentacija koja moze da gi sopre e Portugalija koja ke ja zgazi Germanija patem receno.
Onaa vlecenje po teren vcera na Gerancite na nisto ne licese protiva Avstrija da nemozes da stvoris dve sansi , sramota edna.
Monaliza moze so saka da zboruva ama i samite Germanci se svesni deka se 0 na ovaa prvenstvo.
Vo cetvrt finale se samo poradi toa sto bea vo ubedlivo najlesnata grupa Polsaka i Avstrija vi se molam.
Ne sakam da zamislam sto ke im se slucese vo drugite grupi so takva igra.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 17:54
Да. Собри се Холанѓаните....ама според мене Шпанија ке да биде шампион годинава...не знам заш натаму ми врти памет....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
__ __ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај __ __ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 17:55
натаму натаму
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 18:02
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Да. Собри се Холанѓаните....ама според мене Шпанија ке да биде шампион годинава...не знам заш натаму ми врти памет....

Taman si e rabotata ama Spancite nemat edinstvo vo ekipata oni se kako Jugoslavija na vremeto mnogu politika ima vo fudbalot, zatoa ne gi biva inace kvalitet imaat za Evropski prvaci.
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 18:28
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by blue666 blue666 напиша:

cekame

Еве душичко вториот клип  снимен на плоштадот вчера  вечерта

http://www.youtube.com/watch?v=lCgoRviMVgI

Се надевам ке ја почувствуваш атмосферата забава

Поздравче до тебе , мамма, Black Devil, брза, анакин, Рушка, blueprayer ,blackeye мајсторче, Калинаголемо%20гушкање

isto kako da sme tamuнамигнување
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеpozdravce mila
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 20:08
АЈМООООООООООООООООООО NEDERLANDDDDD.....!!!!!!.......покажете дека сте најдобри
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 20:41
данке...
како што кажа БлекАј, како да сме биле таму
поздравче

Изменето од blue666 - 17.Јуни.2008 во 20:41
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 21:13
Italija - Francija 1-0

Pirlo od Penal go dade....i crven karton za Abidal(FRA)

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 21:32
go go Italy!!!!
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 23:35
ITALY is 1/4 finalist thanks to NEDERLAND.....
ете значи на Франција и останало само името......и уште 2 години да ноци примат светски вицешампион......а Итали........ ех Итали.......contunue.....VS....Spain........ па ќе видиме.......си ја сакам пак Италија за противник во 1/2 финале реприза на полуфиналето од 2000 год.....тогаш со нивната среќа победија жабарите ама сеа.......... ха ха........ок.....Шампионите.......докажаа дека се најдобри.........најефикасни се......досега........NEDERLAND......eeeeeeeee
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
ZIKS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2007
Поени: 43
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZIKS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 09:51
Головите од натпреварите Холандија - Романија и Франција - Италија, како и анализите на www.sportdenes.com
Battle Control - Terminated
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 10:21
Originally posted by __ __ __ __ напиша:

натаму натаму

ахахаххах(не е натаму
него Португалнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.