![]() |
|
EURO 2008 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 79> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
go NEDERLAND
![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Еве душичко вториот клип снимен на плоштадот вчера вечерта http://www.youtube.com/watch?v=lCgoRviMVgI Се надевам ке ја почувствуваш атмосферата ![]() Поздравче до тебе , мамма, Black Devil, брза, анакин, Рушка, blueprayer ,blackeye мајсторче, Калина ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Holandija pokaza najdobar fudbal do sega i toa e fakt.
Mislam deka edinstvena reprezentacija koja moze da gi sopre e Portugalija koja ke ja zgazi Germanija patem receno. Onaa vlecenje po teren vcera na Gerancite na nisto ne licese protiva Avstrija da nemozes da stvoris dve sansi , sramota edna. Monaliza moze so saka da zboruva ama i samite Germanci se svesni deka se 0 na ovaa prvenstvo. Vo cetvrt finale se samo poradi toa sto bea vo ubedlivo najlesnata grupa Polsaka i Avstrija vi se molam. Ne sakam da zamislam sto ke im se slucese vo drugite grupi so takva igra. |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Да. Собри се Холанѓаните....ама според мене Шпанија ке да биде шампион годинава...не знам заш натаму ми врти памет....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
натаму натаму
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Taman si e rabotata ama Spancite nemat edinstvo vo ekipata oni se kako Jugoslavija na vremeto mnogu politika ima vo fudbalot, zatoa ne gi biva inace kvalitet imaat za Evropski prvaci. |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
isto kako da sme tamu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
АЈМООООООООООООООООООО NEDERLANDDDDD.....!!!!!!.......покажете дека сте најдобри
![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
данке...
како што кажа БлекАј, како да сме биле таму ![]() поздравче ![]() Изменето од blue666 - 17.Јуни.2008 во 20:41 |
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
Italija - Francija 1-0
Pirlo od Penal go dade....i crven karton za Abidal(FRA) |
||
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
go go Italy!!!!
![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
ITALY is 1/4 finalist thanks to NEDERLAND.....
![]() ете значи на Франција и останало само името......и уште 2 години да ноци примат светски вицешампион......а Итали........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
ZIKS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 43 |
|
Головите од натпреварите Холандија - Романија и Франција - Италија, како и анализите на www.sportdenes.com
|
||
Battle Control - Terminated
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
ахахаххах(не е натаму него Португал ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |