|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 440441442443444 717> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...chestito mamamd...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se pojavi i blashka |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Пресветла интелегенцијо....Блашка беше
на продолжен викенд....и си помина....прекрасно...
Ми недостасувавте...сите.....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo mi e blashke shto ti bilo prekrasno
i ti ni nedostigashe na nas da shirish pozitivna energija |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nek shiri, samo taka treba...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CESTITKI ZA MAMAMD ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku smesni fotografii ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatna vecherrrrrrrrrrr...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo marco...
pred nekolku dena rekov deka ke procitam poveke za ovaa tema i toa i se sluci.. citajci stignav do 20 strana od forumot.. brat me fascinirash so sekoj tvoj post,kako malo dete se cuvstvuvam na koe mu kupile nova igracka... me voodushevi so tvojot optimizam i prekrasnite sporedbi imash napishano prekrasni raboti...ke navedam nekolku.. 1.mentalni vampiri..(kolku tragicno no postojat) 2.sekoja zmija si ima svoj mungos 3.nishto da ne odbirame,pak sme odbrale 4.emocionalen cunami 5.potrebno e da nosite odluki dokolku ne gi nosite toa e isto vasha odluka odluka ne pozdrav do tebe i do site rezonatori.... Изменето од fiks - 17.Јуни.2008 во 19:10 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo fiks .... drago mi e sto si na temata rezonanca ... iskreno se raduvam na ova sto go napisa ... vo rezonanca ima nekoi raboti mnogu vazni za zivotot ... treba samo da se primenat ... zatoa sto bez prakticna primena ... ne deluvaat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧЕСТИТО МОДЕРАТОРСТВО МАМАМД
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ajde sega kazete mi dali nemam jas najdobri deca.... mislam rezonatori.... se podgotvija.... se serviraa.... fala na site.... i site da stanete.... supermoderatori....
... pienje tuka... na obrazovanie ni kapka.... ... tamu samo kulturno.... na nivo... obrazovno.... |
|
Внеси реплика | страница <1 440441442443444 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |