![]() |
|
ВОЗЕЊЕ И АЛКОХОЛ |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi se desilo da vozam na pivo dve ... i eventualno nekoja tekila vo celata prikazna ... ama mi se desilo ednas do dva pati ... i ne go preporacuvam
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
DON'T DRINK AND DRIVE |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
JUST SMOKE AND FLY........... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ne definitivno NE!
Alkohol i Vozenje ne odi zaedno.
Ako sakam da se napijam togas drug vozi!!!
Ako nema drug da vozi togas zemam ili taxi ili voz
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,...moze i drugiot saka da,..popie!,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
bravo za slikava fragola
![]() ![]() ![]() ja nit pijam, nit vozam ![]() i ne se kachuvam u kola ako vidam deka vozachot e pijan, ako tolku saka da se utepuva, neka se utepuva sam ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Едно со друго не оди
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
ja inache pijam ......pred vozenje. ne sum budala dodeka vozam , pa da me vidi nekoj djandar.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |