|
Изневерување во мислите |
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е во мислите е оправдано. Но што ако е во стварност? Сепак и тоа е оправдано, нешто не било во ред или недостасувало за да дојде до тоа. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tipicen primerok ?...pa dobro,imas pravo ..se razlikuvam od brat ti..a bogami i tatko ti..jas toa go pravam vo mislite..i ne se sramam da go kazam i priznaam..no mnogu e strasno koga toa ke pocnes da go sproveduvas na delo...no sepak na majka ti i e opravdano..dobri pari se pecalat....e sega nekoi nus-pojavi poradi nedostigot na majcinska ljubov,znam deka ti gi trpis..no jbg bratce...kad je bal nek je bal |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izneveruvanje vo mislite------- takva rabota ne postoi
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislis isto e kako da si izneveril vo stvarnost, ili stom namislis-ostvaruvas, ili nesto drugo? |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izneveruvanje vo mislite postoi...
sigurno... kaj sekogo...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izneveruvanje vo stvarnosta postoi
vo mislite ne e izneveruvanje toa e cista glupost - poglupo zdravje sekoj ima pravo da sonuva, da zamisluva da gleda sirum zatvoreni oci |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj zenite izneveruvanjeto najcesto pocnuva vo misla , planski a kaj mazite po cesto momentot e biten , bamuja i dvete se grozni
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изневерувањето започнува во мислите, кога помислуваме со желба и страст кон забранетата(иот). Тоа што следи е ирелевантно и повеќе зависи од тоа дали ќе ни се отвори прилика или не.
Чувајќи си ги мислите чисти, си ја чуваме нашата врска од самите себе си. Забранетото овошје на изглед и на усни е слатко како мед, но во стомакот е горчливо како пелин.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo be Ev.. Da mu go kazes ova na deckoto so koj izlegov vecerva, oti ima nekoi cudni stavovi po toa prasanje. Sigurno misli deka sum zaostanata sto ne go prifakam neverstvoto. A da, ima edna pogovorka koja ja kazuva: Maskoto i zenskoto neverstvo ne bilo isto, kaj mazite demek bilo strast, a kaj zenite nesto poveke od toa. E bas sakam da go vidam da se zatreska vo nekoja i da ja fati kako se dupi so nekoj, pa uste i da mu rece - Samo strast bese, iskusenieto bese pregolemo. E togas neka mi se javi da prodiskutirame na tema neverstvo.. |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...no dusho, promenata vo site raboti e slatka...neli...? |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма што има да му кажувам, батали го него и неговите ставови...еве јас не мислам дека си заостаната, излези со мене и твоите постови ќе добијат посветла боја
(Време и место на ЛП ) Изменето од EvAngelos - 30.Декември.2007 во 01:46 |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pazi Ev, veke nekolku pati imam slusnato kako me opisuvaat vo vrskite kako "hands full" ili "tough to handle" |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i sea do kaj sme, mazive koa se seksaat so otvoreni ochi se, zenive so zatvoreni se...koj izneverue u mislite...sho mislite...???
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е изневеруване
например водиш любов со еден а мислиш на друг како да не е |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |