|
Љубов кон две личности |
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...taka e, ljubovta moze da se deli i dakako da se mnozi, mnogu ne gi svakam onie tipoi na zeni pogotoo sho vikaat deka nema da ragaat dve deca, posho ljubovta sprema ednoto dete nemozele da ja dekat so nikogo drug, epten mi se smeshni pa i muzine nivni koa ke dazat..."da da, taka e"-ebate papacite-od kaj im je zenata od tamu im je familjata, ali nema veze sekoj so svoj pamet, zamo znam deka edno dete rasteno samo e u najmala ruka "geek"-chudak, posle u zivotot...
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moe lichno mislenje...
Ljubov,i koga zboruvame za onaa ljubov pomedju dve vozrasni lichnosti od razlichen pol nemoze da postoi istovremeno.Lichno,..nemozam da sakam dvajca. Ljubovta:...roditelska,ljubov spremna decata, e sosema drug vid na ljubov. |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...epa edno e sigurno, dok ne se desi nesho nemozesh ni da znaesh, horizonotot e shirok poim, samo treba za toa hrabrost golema...i togash se dostignuvaat visochini ogromni, ali i od visoko se paga mnogu bolno toa e toa, ali ipak mislam deka vredi...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......kako sto rekov ,ama pak ke povtoram......
.....Totalno se sl*gam so mamma
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako jas ovde nemam post? Tocno znam deka odgovoriv....
Ce mi definira nekoj sto e LJUBOV? aj da ve vidam
Eve go mojot odgovor: Mozno e, no se zavisi koj kako ja "gleda" ljubovta
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega...na seka odma -kontra
Kako i da ja gledam ljubovta,... koga ljubam,..ili e vistinito ili ne e, nemozam na dvajca da podaram ista kolichina ljubov,se shto e pomalku od ona koe mozam da go dadam ne e ljubov.. poveke ke e...sozaluvanje...(dali go odbrav vistinskiot zbor??) |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ah, mamma-mamma...ok, toa e shoe...
...inache, sakam da kazam nesho interesno, ustvari nekoi vikaat..."lubev kako nikogash do sega", i se e toa taka promenlivo, sekoj pat e razlichno, nikogash ne e statichno i konstantno, ne e matematichna disciplina sekako... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Male ma mamma, ne mozam od tebe nisto da kazam...
Se sto ke pomislam ti veke si napisala...
Samo ke dodadam... sozaluvanje... ili samozalazuvanje... poarno priznaj si deka ljubovta veke ja nema... rascisti... i odi ponatamu!..
Ama toa veke e druga tema!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi ste vo pravo
a mozebi i ne mozebi se saka samo edna licnost a mozebi i ne edno e da se misli drugo e da se dozivee mozebi moze da se dozivee toa a mozebi i ne koj znae kolku se moze da stane vo edno srce mozebi se znae a mozebi i ne |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be kon dve :) jas do sea vo zviotot samo dve sum sakal ;)
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во животот
не е се црно и бело има и сиво така да можеш да любиш две личности но не на ист начин и не со ист интензитет но пак е любов |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamicke
ke mi kazes li kako se meri ljubov? Jas do sega ne sum uspejala... vo kilo, vo litri, vo metri? (sala)
za sekoja osoba Ljubovta ima drugo znacenje....
dve osobi mozat vistisnko da se sakaat, no takva ljubov ne mora da znaci deka i seksualen odnos mora/treba da ima!!!
no aj, ova ne e za tuka... za ova bi mozela da si filozofiram i filozofiram...
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nice point... |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |