|
Предложете филм |
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Автор | |
misterious
Нов член Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The day after tommorrow
Шестото сетило -со Брус Вилис е мнооогу добар сепак најубав филм на сите времиња ми е LOVE STORY |
|
QT_boy
Група Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
teski teski gluposti. Prviot del e daleku pooriginalen , ima prikazna neverojatna i tencija , se sto e neophodno za dobar triler. Megu prvite 5 go smestuvam prviot del. Ama vtoriot katastrofa , nikakva prikazna , mnogu krv i na nego ima samo copy paste od nekoi drugi filmovi i toa ne e ni malku zamackano , odma v oci pagja deka e fus filmot. Koj saka da gleda grozotii bez prikazna neka go gleda. Koj ne go gledal prviot definitivno da go gleda
pozdrav
|
|
QT_boy
Група Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=argatin]
letot nad kukavicjeto gnezdo na milos forman zadolzitelno,amerikanska ubavina ,cel opus na stenli kjubrik,kum123 i mnogu drugi |
|
QT_boy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас вчера го гледав Forgetten, очекував повеќе од Џулиен Мур ама филмот беше средна штета. [/QUOTE] ko ke go zaboravi sinot... ako e toj , mene bas mi se dopadna toa filmce. Osobeno kola ko ke gi mana , na taa scena skoknav od stol :D
sepak od vkus do vkus... a mozi i ne e istiot film
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zodiak 1,ajde nekako ok e
30 godini se rasvetluvaat ubistvata i nikako da se fati seriskiot ubiec
mnogu nastani,lugje,situacii,napnat film....
Ama vtoriot del -ziva glupost...
Miriam,ova vo vrska so tvojot post kade sto go spomna Zodiak
Pozz do tebe
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Saso91
Нов член Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najaki filmcinja:
hitman ;
shooter;
DEJA VU;
mean girls. ako ne se ubaj ubite me :D
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги имам гледано сите тие...само дежа ву у мин грлс ми се така по ок.....
иначе мене ептен ми се свиѓа Сенки.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повторно мртов (1991)
- со Кенет Брана и Ема Томпсон жанр:мистерија |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com./watch?v=m8R9GiLImSw&feature=related
Prikazna od zapadnata strana - prolog - klasika |
|
*Stella*
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden od podobrite filmovi sto sum gi gledala a ne ste go napisale e Match point so Jonathan Rhys Meyers i Scarlett Johansson
|
|
do you trust me enough,to tell me your dreams?
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onaka za onie so sakaat lesno filmce za mladi..John Tucker must die e super,a isto taka What happens in Vegas so kameron Diaz i eston Kacer-epten otkaceno filmce,a i novo..
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fracture-Entoni Hopkins
Prestiz
Iluzionist
Premonition-Sandra Bulok
Perfect stranger-Halli Beri
Number 23 -psiholoski triler-Jim Keri
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фауновиот лавиринт EL LABERINTO DEL FAUNO(2006) - шпански филм - драма со многу елементи на митологија и фантазија во времето на Франковата Шпанија во текот на втората светска војна.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу, некои од нив можат да се видат само на филмски фестивали, а таму каде може да настане забуна поради постоењето на повеќе истоимени филмови наведов год. на продукција или глумци:
ТРЧАЈ ЛОЛА ТРЧАЈ (германски) ПЕСНИ ОД ВТОРИОТ КАТ (шведски) ДЕНОТ КОГА СТАНАВ ЖЕНА (ирански) ЗАБИ (италијански) НИРВАНА (италијански SF со Кристофер Ламберт) ХАМЛЕТ(2000) (САД) СТРОГО КОНТРОЛИРАНИ ВОЗОВИ (чешки) ПРОФЕСИОНАЛЕЦ(Портман&Рено) (САД-Франција) МАТРИКС и МАТРИКС 2 (САД) НОЌ НА ВЕШТЕРКИТЕ 4(1988)(САД) АМЕЛИ ПУЛЕН (француски) ПЛАЖАТА (САД - Британија) ТАНГО БУКВИ: Пред да си заминеш кажи ми каде одиш? (Аргентина) ХУЛК (2003) САД ИЗГУБЕНИ ВО ПРЕВОДОТ (САД) ФАУНОВИОТ ЛАВИРИНТ (шпански) |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |