![]() |
|
Сам со себе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Автор | ||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne znam kako go ,..trpam!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Jas ni samata sebe ne se razbiram
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja se razbiram kako bavca so me raboti koja stigne
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Само по себе
се подразбира дека сам со себе е исто како сам по себе или сам за себе, сам во себе или сам од себе за себе.....!! Ам без она трето с кој знае што све ова би значело...!! затоа не споменав сам са себе... Не сум куманоац...!! |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Заборави да додадеш и сам низ себе. |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 03:59 |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Sama na sebe dupka si kopam,ama frlam i skala za da se kacam koga ke padnam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Na solja sednat suocen so sebe i moite potrebi
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
сам со себе - бинго комбинација
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Се почесто и почесто сум на само со себе
![]() |
||
![]() |
||
Daftie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 16.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
Најчесто кога се бањам...
|
||
![]() |
||
|
Sama so sebe barem znam da prestanam da se zamaram so nekoja prikazna koga stvarno ke mi zdosadi i da ne gi repriziram detalite koi ne me interesiraat po 100000pati.
|
||
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
уживам кога си дозволам
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |