|
Парче облека/накит од кое не се двоите?.. |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах да беше едно....ама ја не можам да се одвојам од ниту еден мој фустан и штикли.....пасија, слабост, фетиш како сакате наречете...штокли и долна облека дефинитивно ми се фетиш...еднаш дури во 9 наутро скитав по продавници во потрага по добри боксерици
Изменето од blueprayer - 15.Јуни.2008 во 03:27 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam poklon eden prsten na swatch mn. mi e e ubav celiot e so brojki moze da se rasklopuva i da si namestis nekoe po znacajno dato isto imam i saat na elite skopr sekogas gi nosam
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еден пар фармерки на кои им имам се напраено и се залепија на мене и пустите старки кои ги носам до точка на кинење
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam Privezok Zaedno so Lance (Ajmalija-amajlija).... KOja ja nosam od Malecka :)) I mi nosi sreka!
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
Matea
Нов член Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моите 3 белегзии што многу си ги сакам
|
|
● By Me,Myself and Matea ●
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе заносам тексас јакна душа и вадам. Сите работи џиџи-миџи бижутерија не можам една ситница да одвојам која би ја фрлила.
Со години ги собирам и стално носам по нешто. Исто и едни 2-3 памучни марами еве едно 5 год више им вадам душа. Не знам што би правела без нив.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам такво нешто, ниту парче облека ниту накит од кои не се двојам, освен ако не се сметаат очилата пошто нели тие се accesoires а јас не можам без нив, оти нема да гледам ништо ако не ги носам
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си купив една блуза пред 6-7 години,... никако не ми се фрла, една од омилените,.... трендовска во секое време.... душата и ја извадив... ај ем ин лав вит хр
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam teksas jakna 12 godini... najnov model da mi dadat nema da go zemam... nikoj ni mi ja ni poklonil ni kupil, taka da nema nekoja "emotivna" vrednost, ne e ni posebna marka, ali mene mi e prekrasna, odlicna, na se mi odgovara, razlicno ja kombiniram i neznam uste kolku dolgo ke ja nosam...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam nesto posebno samo mnogu sakam da nosam kratki helanki 3/4 so visoki stikli i takvi imam nekolku para,skoroto kupiv dva para takvi isti skros,ama neka ima
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обетки, никогаш не сум без нив.
Од облека-фармерки, ги носам до кинење буквално после што купувам исти такви така да никој не приметува дека имам нешто ново. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot racen casovnik ne se dvojam od nego
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИКАКО не се делам од наочарите за сонце..ги добив на поклон од татко ми ..
и едни златни старки и веке и бојата не им се познава, ни самата не знам колку време ги носам.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три обетки на десното уво, две на левото се секогаш со мене
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |