IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Современи момци
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Современи момци

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2005 во 01:12

Originally posted by rebeka rebeka напиша:

NIKOJ NE E SOVREMEN A NE OVIE KAJ NAS.KOJ MAZ SAKA NEKOJ DA JA MERKA NEGOVATA PRIDRUZNICKA.

jas... ednostavno se gordeam koga imam nekoja tava devojka pokraj mene, mi gi kreva akciite ako me razbiras

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Локација: Macedonia
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2005 во 19:36
Originally posted by amstel amstel напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

Pod sexsualna sloboda ne samo kazanoto za dobar sex so partnerot ,toa e ok,tuku i sexsualna sloboda  na iskazuvanjeto.Ima maski koi ne sakaat mnogu da im zboruvash za sex,vednash odat na "kolku te pominaa"?Togash se sudirash so najloshoto a toa e "tajnata vo sex".SOVREMENI MOMCI se onie koj mozat celosno da te oslobodat vo SEX.

Ubavo kazano

apsolutno e taka......
Кон врв
Caligula Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2005
Поени: 244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Caligula Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 16:32
поштуем опен мајнд...кинки ми се отворени муабети за секс...башка се сметам за современ 
http://www.myspace.com/boldrik
Кон врв
oktopod Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2005
Поени: 323
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oktopod Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 17:08

Pod sexsualna sloboda ne samo kazanoto za dobar sex so partnerot ,toa e
ok,tuku i sexsualna sloboda  na iskazuvanjeto.Ima maski koi ne
sakaat mnogu da im zboruvash za sex,vednash odat na "kolku te
pominaa"?Togash se sudirash so najloshoto a toa e "tajnata vo
sex".SOVREMENI MOMCI se onie koj mozat celosno da te oslobodat vo SEX.
Ja sum sovremen decko, ja opustam devojkata i taa zbori otvoreno za seksot i nejzinite zelbi vo seksot
osumkrak
Кон врв
Arhitekt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arhitekt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 17:23

Pod sexsualna sloboda ne samo kazanoto za dobar sex so partnerot ,toa e ok,tuku i sexsualna sloboda  na iskazuvanjeto.Ima maski koi ne sakaat mnogu da im zboruvash za sex,vednash odat na "kolku te pominaa"?Togash se sudirash so najloshoto a toa e "tajnata vo sex".SOVREMENI MOMCI se onie koj mozat celosno da te oslobodat vo SEX.

Super razmisluvas!
E uste da bea "Momci Makedonci" sovremenei momci, pa da mozat da svatat sto znaci da se oslobodi devojka vo sex...
Potpis....
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 18:11
Vo toa e tajnata i ubavinata na sexsot.Da znaat da te oslobodat.No nashive momci nekako slabo umeshnost imaat vo ova.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Arhitekt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arhitekt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 18:18
"Momci Makedonci"- imaat umesnos samo za koli, mobilni i kafani...Retko koj znae za seksot, to sto treba da go znae, a ustvari se site se pravat e*aci na visoko nivo
demek oni koga ebat gromovi mavaat...
Potpis....
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 18:36
Originally posted by Arhitekt Arhitekt напиша:

"Momci Makedonci"- imaat umesnos samo za koli, mobilni i kafani...Retko
koj znae za seksot, to sto treba da go znae, a ustvari se site se
pravat e*aci na visoko nivo

Sekoja cest na odgovorot,se slozuvam so ova!

Za dobar da si treba da znaesh mnogu pred se za partnerot.Da znaesh sto mu pruza zadovolstvo, da se razbirate so govorot na teloto.Ne e samo stavi vadi(da mi izvinite na ova),taka "SOVREMENI MOMCI" ne ste.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Caligula Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2005 во 12:34

Vo toa e tajnata i ubavinata na sexsot.Da znaat da te oslobodat.No nashive momci nekako slabo umeshnost imaat vo ova.

Za da proba momakot da opushta prvo trebe da dobie nasmevka,a denes toa teshko se dobiva.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Caligula Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2005 во 12:37
Originally posted by Arhitekt Arhitekt напиша:

"Momci Makedonci"- imaat umesnos samo za koli, mobilni i kafani...Retko koj znae za seksot, to sto treba da go znae, a ustvari se site se pravat e*aci na visoko nivo

I za ova si u pravo,ama pa ja mislam deka trebe da ima vzaemno nadopolnuenje.Ako saka curata so nego,a ne i se svigja muabetot pa ima usta neka mu kazhe "alo batka smeni muabet" ako e papak ondak dzabe..idesh dalje.
Nikad ne ostaam da me gushi muabet od nekoja cura,jebi ga ne sum dolzhen nikogo da trpam :) a ni oni mene :)
Кон врв
oktopod Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2005
Поени: 323
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oktopod Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2005 во 20:13

Maja srcka jas sum momak za opustanje
osumkrak
Кон врв
Ana.P Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2005
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana.P Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2005 во 23:56

INTELEGENTNI PRED SE:)))) I normalno da znaat da te opustat:))

Ana
Кон врв
busvek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај busvek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 06:36

[/QUOTE]

I za ova si u pravo,ama pa ja mislam deka trebe da ima vzaemno nadopolnuenje.Ako saka curata so nego,a ne i se svigja muabetot pa ima usta neka mu kazhe "alo batka smeni muabet" ako e papak ondak dzabe..idesh dalje.
Nikad ne ostaam da me gushi muabet od nekoja cura,jebi ga ne sum dolzhen nikogo da trpam :) a ni oni mene :)
[/QUOTE]

Super kazano
Кон врв
busvek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај busvek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 06:40
Sovremeni momci sedi tamu
da ti prijatno pokraj nego, da se custvuvas SIGURNA ,da te pravi srekna
da svrsuvas sekoj pat, da te opusta ,da znae slatko da te NASMEE
pa i ne mora da e sovremen
dovolno e ova a

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.