|
Вагина, Kлуч зa ситe врати или ....? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ЕЕЕЕ,ИНТЕРЕСНО brza..СЕГА И СО ШТРАФЦИГЕР СЕ ОТВАРААТ...МОЖЕ И СО КЛУЧ ЗА ПИВО!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....NE!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sho mislite za ova, imashe edna pogovorka deka parite go vrtat svetot, a tokmu zenite mnogu gi sakaat parite i se najgolem potroshach na parite kako i da ja svrtite rabotata taka e...od tuka i poelovicata" zenite neznaat sho sakaat ama mnogu dobro znaat kako da go postignat toa", iliti "da imash vagina i prevrtliv um", e mokno oruzje sho osvojue i vrti sve...
...vash*te mislenja za ova se...??? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pederi i vagini imaaaaaaaaaaaaaaa
pari nemaaaaaaaaaaaaa well pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pardon...DA go vrtat
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne vrtele ni pred 2000 godini so bi denes
ono izgleda prederlukot glaboko navleze vo masonskite lozi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova нaвистина е озбилна тема.Дека вагината го врти светот доказ има секојдневно на работа кај мене , а верувам секаде е така.Многу колешки способни, помалку способни и неспособни си најдоа начин како да напредуваат во кариерата, да си ја олеснат работата или да уживаат други повластици.
Преку вагината или „со вагината„. Очигледно таа е многу моќно оружје само треба да знаеш како, кога и со кого да ја употребиш. |
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја као шо знам
клуч се става у клучалка...!! А ова сеа вагина не ми личи на клуч...!! Поише на клучалка, а на клуч друго ми асоцира...!! А да не е обратно тоа што ги отвара сите врати... Друго да не е..???!!!! |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma, jasno be... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА ОТВАРА ВРАТИ ..............И ЗАТВАРА.... ЗАВИСИ НА КОЈ МУ СЕ НУДИШ И КАКО КЕ ТЕ СВАТИ
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Троа и убавата Елена не се само приказна.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kluc....???
A da ne e klucalka...???!!!! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi na kogo ke mu dade oti mnogumina lazat deka go imaat klucot od toa sto im treba
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок.клjучалка е. бес клjучалка нема потреба од клjуч, нели?? |
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |