|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика | страница 123 35> |
Автор | |
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Ноември.2005 во 11:24 |
dALI fLERTOT E PRELJUBA? PRASHANJE SHTO CHESTO SI GO POSTAVUVAM KOGA FLERTUVAM! |
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
ANNNI
Група Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi vo mislite do kaj te vodi flertot
do kade sakas da odis so osobata sto flertuvas
|
|
HAAJ
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi se dopagja koga flertuvam.I za mene flertot ne e preljuba.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку имаш личност која те сака и ти верува, флертот е можеби повеќе неверство отколку прељуба
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova okolu flertot, da moze da e neverstvo, no preljuba ne.Se slozuvam so ova Pravoslavie
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno! Preljuba znachi koga kje izneverish nekoja ili nechija ljubov. Vo flertoto nema ljubov ima samo privlechnost i razmena na intimnost, znachi nema ni preljuba! |
|
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dobro sto e razlikata megu preljuba i neverstvo...mene toa mi e nekako isto....a flertot sam po sebe ne e ni edno ni drugo....zatoa sto e emotiven no ne i fizicki proces....ili samo faza do preljubata (neverstvoto) ako nastane se razbira........
|
|
tuka nekade....
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni najmalku ne e isto! Pogore prochitaj! Zoshto verbalnoto i fizichkoto da bide preljuba, ednostavno sexsot ne e posledica na ljubovta. Ednostavno imash sex od Ljubov i seks kako rezultat na fizichka privlechnost |
|
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ti pravis i podelba na sexovi...a jas sexot go gledam kako sex vakov ili onakov,,,,,,
|
|
tuka nekade....
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa togash sexsot vakov ili onakov pruza vakvo ili onakvo viduvanje i filing Koj seks e poubav, sex od ljubov ili drugiot!!! |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe.... ne sum znael deka sexot spagja u flert... odlicnoooooooooo
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
zakacka
Група Регистриран: 12.Ноември.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sto te tera da mislis ili bides so drug e preljuba
|
|
kiss me
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno majke mi, teorijava znaci ispagja vrzi si oglamnik na glava i ni levo ni desno so mislite
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FLERTOT E PRELJUBA
|
|
mnjkl |
|
Внеси реплика | страница 123 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |