|
РЕФЕРЕНДУМ за ИМЕТО |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
O.K sega razbrav.
FALA MNOGU.
|
|||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А ти другпат нацртај му, немој преку парабола. Не гледаш дека тој е борец... |
|||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Гледам оти тој е ..тоа што е..ама ти сетики ме подсетуваш на некое давно видено и подзаборавено ЛЕВО форумско сметало
|
|||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
КОЈ ИМА ПРОБЛЕМ СО СЕБЕ И СО СВОЈОТ ИДЕНТИТЕТ НЕКА ОРГАНИЗИРА РЕФЕРЕНДУМ.НИТУ МАКЕДОНИЈА НИТУ МАКЕДОНЦИТЕ ИМА/ИМААТ ПРОБЛЕМ СО СОПСТВЕНОТО ИМЕ И ИДЕНТИТЕТ.ОВАА ТЕМА Е НЕПОТРЕБНА И ШТЕТНА.ЈАС ЛИЧНО ЈА СМЕТАМ ЗА ЗАТВОРЕНА.
|
|||||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ШТО СЕ ОДНЕСУВА НА ПРАВОТО НА ГЛАС СИТЕ МАКЕДОНЦИ ДРЖАВЈАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ИМААТ ПРАВО НА ГЛАС.ПРАВОТО НА ГЛАС МОЖАТ ДА ГО ОСТВАРАТ НА ТОЈ НАЧИН ШТО НА ДЕНОТ НА ИЗБОРИ ТРЕБА ДА СЕ ПОЈАВАТ НА СВОЕТО ИЗБИРАЧКО МЕСТО И ДА ГЛАСААТ.КВОТИ ЗАГАРАНТИРАНИ МЕСТА СЕТО ТОА Е НАЧИН ЗА ЗАОБИКОЛУВАЊЕ НА ДЕМОКРАТИЈАТА.КОЈ КАДЕ ПЛАЌА ДАНОК ТАМУ ТРЕБА И ДА ЈА УРЕДУВА ДРЖАВАТА.ЗА ДА КАЖЕШ КАДЕ ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ГРАДИ МОСТ ИЛИ ПАТ ПРВО ТРЕБА ДА ПЛАТИШ ЗА ТОА.
Изменето од TONI - 20.Јануари.2008 во 19:38 |
|||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Изгледа потсвесно го гледаш само тоа што сакаш да го видиш - левооринтирано форумско крило. Прочитај и нешто што не е во корелација со тоа крило. Изменето од majstorce62 - 20.Јануари.2008 во 20:07 |
|||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Па тие тоа и сакат- мислам на атињаните претежно, но и ЕУ и НАТО. Сакаат да дочепат било какво парче хартија каде ќе стои нашата несигурност и тогаш ќе биде то ќ биде. Извини ама еднаш моќен стално моќен, или еднаш самостоен и признат вечно самостоен и признат. |
|||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Па тие тоа и сакат- мислам на атињаните претежно, но и ЕУ и НАТО. Сакаат да дочепат било какво парче хартија каде ќе стои нашата несигурност и тогаш ќе биде то ќ биде. Извини ама еднаш моќен стално моќен, или еднаш самостоен и признат вечно самостоен и признат. [/QUOTE] Veke "novache" mnogu dobro mi objasni nekoi raboti sto MENE ne mi bea poznati, taka da razbrav geka ovaa moja inicijativa e nepotrebna (barem NE so ovaa vlada). Sprema toa NEMA potreba od ponatamoshno "prepukuvanje" okolu ovaa tema (barem NE so mene). A ako se osekash navreden SE IZVINUVAM i te uveruvam deka mojata cel NE BESHE zlonamarna ili ponizuvachka.
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ke se iznenadite od rezultatot!
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Se storiv majstor za otvaranje na novi temi.
Za ovaa tema idejata mi ja dade Pretsedatelot g-din Branko Crvenkovski denes od nekoe intervju sto go dade. Veli Gruevski -referendum. e seag Pretsedatelot spored mene e vo pravo.Ne mozi referendum ako nemka nekoj predlog,stav,mislenje ili pozicija od strana da recime na vlasta. Zanci treba da imame PREDLOG. primer SEVERNA MAKEDONIJA. E za toj predlog treba da ima referendum, ne mozi prasanjeto da bidi: "DALI STE MAKEDONIJA DA GO SMENI IMETO" (SO PRAVO DA VLEZI VO EU I NATO.se smeam) Togash site makedonci koi ke izlezat ke zaokruzat NE a site albanci ke izlezat i ke zaokruzat DA. A golem ogromen del od Makedoncite ke Apstiniraat. Znaci MORA Pretsedatelot na Vladata da gi razjasni sostojbite ,stavovite i pozicijata na Makedonija pa da imame predlog a potoa i referendum,vaka e REFERENDUM ZA NISHTO. Pozdrav Изменето од trnar - 16.Јуни.2008 во 16:42 |
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ma kakvi severna,....samo edno e ,..lekot,...gorna leva makedonia,....epten da se znae koja e!
|
|||||
|||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ami taka de....barem za nekogo i nie da bideme severo-f**king-zapad
|
|||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
,...da,...samo,...za albanija sme ,..istok,....
|
|||||
|||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
uste se smeam na glas za ova gorna leva
mislam deka kje mi bide vic na denot Изменето од moira - 16.Јуни.2008 во 17:08 |
|||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||||
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |