IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести > Избори
  Активни теми Активни теми RSS - Што после изборите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што после изборите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 12:57

Не знам што толку те чуди таквата изјава?
Не е ни прва ни последна за непринципиелноста и непочитување на Уставот и Законите на државава!

Преседникот и Премиерот си го вратија долгот еден кон друг и сега почниваат наново. И не се грижи, прекрасна комуникација и кохабитација си имаат. Како тенџерче и капаче се!

Изменето од moira - 16.Јуни.2008 во 12:57
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 13:04
ma tie dvajca si shibaat kako sakaat ...a nishto cudno za izjavata na branko....neka mu zavrshi mandatot i ke go vidime pak na celo na sdsm..
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 13:25
Originally posted by moira moira напиша:

Не е ни прва ни последна за непринципиелноста и непочитување на Уставот и Законите на државава!

Преседникот и Премиерот си го вратија долгот еден кон друг и сега почниваат наново. И не се грижи, прекрасна комуникација и кохабитација си имаат. Како тенџерче и капаче се!

Najgolem problem na Branko e sto toj po se izgleda ne go svaka poimot POLITIKA a po se izgleda ne gi znae ingerenciite na ustanovata PREDSEDATEL i negovite zalozbi.
Jas nikade vo svetot ne sum slusnal predsedatel javno da ja podrzuva i da agitira za sopstvenata partija.
OK e da ima negov stav megutoa mislam deka cesto izleguva prostorot na negovite kompetenciji.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 13:26

Najgolem problem na Branko e sto toj po se izgleda ne go svaka poimot POLITIKA a po se izgleda ne gi znae ingerenciite na ustanovata PREDSEDATEL i negovite zalozbi.
Jas nikade vo svetot ne sum slusnal predsedatel javno da ja podrzuva i da agitira za sopstvenata partija.
OK e da ima negov stav megutoa mislam deka cesto izleguva prostorot na negovite kompetenciji.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 13:31

Кажи ми искрено каде во свет се случуваат овакви работи сем кај нас.
Јас само затоа искоментирав што толку те чуди.

Кај нас се е можно, и самиот приметуваш и читаш.
Секој политичар во Македонија може да си каже буквално што сака, без притоа да размисли што зборува и без око да му трепне и никој од оние кои имаат ингеренции да реагираат се глуви и слепи, а неговата политичка функција притоа не се загрозува.

Изменето од moira - 16.Јуни.2008 во 13:32
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 13:40
Epa se dodeka ne mu trepnuva okoto na narodot i ke se slucuvat vakvi raboti.
Na prost narod mu e potrebna prosta vlast za da moze da ja razbere.
A na prostata vlast i e potrebna prosta masa za da mozat da ja izglasat i na kraj ke se svedee na pesnata od K15 koja vika:
" Krugot e malecok a vonego sme site i bate Pere bate Brane bate Tite, cekame red za voda red za vozuh site....."

Taka nekako odese no fakt e deka se vrdime vo krug.

Iako jas licno veruvam vo Gruevski zatoa sto za razlika od drugite misam deka ima potencijal i volja megutoa katastrofalnite izbori , partiskite vrabotuvanja, i nepotizmot poleka me naveduvat na mislenje deka ne e mnogu podobar od drugite i deka samo zatoa sto drugite bea mnogu losi on izgleda odlicno.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 13:41

Кажи ми искрено каде во свет се случуваат овакви работи сем кај нас.
Јас само затоа искоментирав што толку те чуди.

Кај нас се е можно, и самиот приметуваш и читаш.
Секој политичар во Македонија може да си каже буквално што сака, без притоа да размисли што зборува и без око да му трепне и никој од оние кои имаат ингеренции да реагираат се глуви и слепи, а неговата политичка функција притоа не се загрозува.

Moira daleku sme nie od svetot, a kako sto gledam i pokraj toa sto sme 21vek, i sredstvata za komunikacija se mnogu napredni nasata vrska so svetot e mnogu slaba.
Zatoa sme i takvi kakvi sto sme "BEZ VRSKA"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 15:23

Се додека се прават работи избрзани и непромислени со кои се уназадуваме, состојбите ке останат овакви какви што се.

Народот не ја научи лекцијата во изминативе 18 години. Постојано ни се повторуваат исти работи.
Погледни на што личеа Избориве!
Кого уназадуваат настаните кои се случија? Политичарите сигурно НЕ, тие се порменлива категорија.
На кого му беше потребно алиби за ваквите состојби? На народот и државата НЕ, народот е жртва.

Велиш дека веруваш во старо новиот Премиер и баш ме интересира со што ја здоби твојата доверба кога се е исто како и порано, сем што маркетиг агенцијата на Владата одлично работи, друго се е исто...празни ветувања, кои се далеку од реални и весели математики.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 15:30

Се додека се прават работи избрзани и непромислени со кои се уназадуваме, состојбите ке останат овакви какви што се.

Народот не ја научи лекцијата во изминативе 18 години. Постојано ни се повторуваат исти работи.
Погледни на што личеа Избориве!
Кого уназадуваат настаните кои се случија? Политичарите сигурно НЕ, тие се порменлива категорија.
На кого му беше потребно алиби за ваквите состојби? На народот и државата НЕ, народот е жртва.

Велиш дека веруваш во старо новиот Премиер и баш ме интересира со што ја здоби твојата доверба кога се е исто како и порано, сем што маркетиг агенцијата на Владата одлично работи, друго се е исто...празни ветувања, кои се далеку од реални и весели математики.

Na ovaa prasanje ke ti odgovoram drug pat poopsirno, megutoa sega za sega ke ti kazam za razlika od site drugi dosegasni ovaa vlada pokaza nekakvo zadvizuvanje vo site oblasti, obrazovanie, ekonomija, zemjodelstvo, industrija , delumno borba protiv korupcijata i tn.
Ti rekov od avion se gleda zelbata da se zadvizat nekoj raboti megutoa mnogu e tesko osobeno vo borba samite protiv sebe i protiv nasiot mentalitet.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 15:47
da,...ama ,..seto toa e samo maska ,..za nivnite pljachki( ne se tie bash naivni,...vidoa deka ne "odi" samo da pljachkaat)_,...,......kolku da se kaze deka neshto napravile i za opshto dobro,...a, ne samo za sebe!,....volkot ne go menuva karakterot,...samo vlaknoto,...taka ,..i ovie,.........-ovcive!

koj misli deka ne e taka,...se laze,...i ke bide razuveren ,...koga togash!,....
inache,..vo normalni zemji ne se prostuva opshta krazba,...pa,shto i da ima napraveno akterot ,..za dobro na drzavata i ,..narodot,...ama,toa e samo vo normalnite zemji,....a,ova tuka e ,...daaaaleku od,..normala!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 15:55
Mislam deka rabotite od mrtva tocka se zadvizija , Gruevski pokaza deka politicarite pokraj toa sto treba ubavo da zboruvat treba cat pat i ponesto da rabotat, zatoa i dobi poverenje od narodot.
I taka e najdobro sega treba da dade gas i da go opravda onaa sto graganite mu go dadoa apsolutna vlas i odgovornost.
On go dobi toa sto go barase sega na nego e da go ostvari ona sto go vetuvase.
A ovoj pat ke nema "AMA" ili "TOJ BESE KRIV ONOJ BEE KRIV" se e vo negovi race i ako ne ja opravda doverbata narodtot mnogu brgu ke mu kaze Adios isto onaka kako sto mu kaza na Ljupco i kako sto ke mu kaze na Brane iako ovoj vtoriot uste ne vlece za nos, a prviot so drzavni pari gradi Hoteli vo Tatarska.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 15:59
so posle izbori
pa pak izbori
sekoi 4 godini no moze i porano se se vrti vo krug
mozebi kje lici na lambada
no sepak kje se vrti

Изменето од anakin - 16.Јуни.2008 во 16:10
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 16:03
Posle izbori e pred izbori.
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 16:07
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.