|
Privaten Website |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prekrasno dovolno informativen da ne ja otvorev temata nemashe da go znam tvojot prekrasen sajt Petar Petkovski | Photoshots © 2007. Кој ми краде слики, ќе го тужам. hahahha a photomatixsot |
|
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jane, stariot blagodaram na prekrasnata podrshka bash mi e milo shto vi se dopadna
|
|
Parketus
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво
Дали е можно некој да ми помогни да го активирам стариот account: Parki Поздрав Parki |
|
Dimco
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 31.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Parki, Klikni na zaboravena lozinka i na tvojot mail kje ti stigne pass-ot.
I jas go imav istiot problem se dodeka ne im proraboti isprakjanjeto na pass-ot na idividi. Inaku, mozhda bi trebalo da go optimizirash flash-ot, odnosno da gi otvara slikite(da gi vchituva) duri otkako kje kliknesh na niv, za da se vchituva pobrzo cela strana. Vaka kje ti bide problem dokolku sakash povekje sodrzhina da dodadesh na stranata(povekje fotki) se poteshka i poteshka za vchituvanje kje stanuv. Inaku, bash mi se bendisaa fotkite. Pozdrav, Dimco |
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parki(ili parketus)
fotkite ti se super (sto go znam od porano) IMHO vazno e za nekoj koj prv pat ti doagja na virtuelni gosti da mu slozis prikazna... elem, poentata mi e napravi nekakva klasifikacija, ne stavaj se na edno kupce, taka se gubi nekako prikaznata poz sasho |
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
Parketus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Димчо неколку пати кликнав на "заборавена лозинка" и ја внесив испратената лозинка но ми кажува дека лозинката не е валидна
Не верувам дека и корисничкото име сум го заборавил Ако не јово на ново, пак ќе бидам гуштер |
|
Parketus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам на предлогот се сложувам со тебе.....кога го правев сајтот повејќе се концентрирав на изработката на истиот него на селекцијата на фотки...мислам дека не е баш практично флеш сајт бидејќи кај некој бавно отвора а тоа резултира со незаинтересираност кај посетителот
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Parki imash navistina ubava i moderna stranica.
Vidi samo dali mozhesh da go zabrzash lodiranjeto. Edna od tajnite na uspeshnite stranici e brzoto otvaranje. Utvrdeno e deka vo prosek lugjeto chekaat samo okolu 7 sekundi pred da izgubat trpenie i da minat na druga strana. |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |