|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 437438439440441 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....... jas denot go pocnuvam i zavrshuvam so kafe... leka nok... do utre sabajle vo 6:00... kafe... vesnici... idividi... pa na rabota... vo udarnicka akcija.... pishuvanje petki....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За добра ноќ на мамамд и благи сни |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... eve za tebe... za energija...
rano ti e za kafe.... Изменето од mamamd - 15.Јуни.2008 во 23:40 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bibo moja...e aj sega koja rezonancija da ja odberam.... onaa vo spalna mami...mami... a tuka....
....eeeeeej verni drugari.... pesna zapejte.... ....mene rasonete.... ...pa utre mesto petki.... ... ne smeam da zgresham.... ograniceno e kolicestvoto.... gratis se .... ne petkite.... sveditelstvata.... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин....па стрпи се малку...еве го и твоето кафе...да не биди фалбата џабе...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jupiiiiiiiiiiii
bicolor za meneeeeeeeeeeeeeeeee |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamamd,за се’ има време...прво овде кафенце уз лепо друштво,а за во спална прво ова па потоа... Потоа,утре петките сами ќе се пишуваат |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
виде.....требало одма плачење!!!!!!!!!!
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rasipa se
Изменето од anakin - 16.Јуни.2008 во 00:09 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...rezonatori...pozdrav...
...ka rak sum isunchan... ...nekoi vikaat, dobro e sonceto, nekoi vikaat losho e da se ostanue na sonce, onaka generalno... ...a deneska na plaza prvput i vidov deka crnokozcite se machkaat so krema za sonchanje, ne mi beshe jasno ali mi objasniva deka crnata koza privlekue poishe sonce i deka oni poishe od bledolikite gorele na sonce...iskreno se chudev zasho se sunchaat koa imat ten, koa vikaat deka moze da izgorat i toa... |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so zastitni ocila i zastiten faktor NE
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe ne im gorat ochite...taka barem vikava...
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do site...
opravdano bev otsatna...
sto da se pravi koga se pocestiv so
setanje po Belgrad za rodendenot...
blagodaram za cestitkite i se citame pak...
vcera rezonirav vo ZOO PARK i bas se
prosetav gledajci gi ubavinite na prirodata...
za dobra noc ...
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj sea za kazna, sho te nemalo, eden baknez da daesh... |
|
Внеси реплика | страница <1 437438439440441 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |