|
Дали ви значат модните брендови? |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
ema.ska
Нов член Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edinstveno za patiki ili konduri davam mnogu pari na noga mora da ti bide kako sto treba. Ostanatoto i ne e taka vazno, da bide marka. Ponekogas stvarno ima interesni krpcinja ama koga ke vidam cena od 2-3000 denari , mi se ****
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam od se po nesto ama najveke sakam udobnost na nogata,toa ima prednost, a za poskapo nesto moze samo nekoj parfem ili dobra kvalitetna naocara
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ops
so prajme koga dvajca se srekjavat da dogovorat biznis mi vika mojot bracet abe jas ako nedojdam vo shvarcvald so audi za 200000 evra kartie sat i mont blank v dzep- nema ni da sakat so mene da pregovarat rabotata ne e bash crno bela Изменето од anakin - 16.Јуни.2008 во 00:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum snob
Ama...kupuvam umno...koga e na popust i do 70% i gi nosam barem dva pati podolgo otkkolku rabotite kupeni na tezgi |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па може и таа опција...по можност на чело
ние треба да ја носиме облеката,а не облеката нас.значи ми значи она во кое се наоѓам себеси ,не брендот
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis use poubo da gi istetoviraat?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
модните брендови најмногу им значат на снобовите
штета што етикетите не ги ставаат од лицето на производите.вака имаат потреба да ни кажуваат која марка им е ташната или блузата
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi znacat - jas od niv zarabotuvam
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto se toa modni tie de?
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apsolutno ,..ne!,....toa e samo za,..."budalite",...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Буквално ништо не ми значат. Не шетам многу по бутици..се знае..Кара, Манго, Заза, Алтра мода и толку...не следам мода во никој случај гледам само мене да ми се свиѓа и да е мој стил и вкус се друго ми е небитно.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е пресудно иако е пожелно,но како што претходно реков негде-во неделата бев у Шутка(прв пат одам ама нема да биде последен )
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kupuvam brend no koga ima popusti
A ne padjam na niv po sekoja cena ako mi se dopadne samo |
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa kako
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |