![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 436437438439440 717> |
Автор | ||
Santi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
apsolutno tocno Angelina.Vo sekoj clucaj kako i da e za da ne se razocarame na tie mali bi rekol padovi ili sluchki koi sto mozat da ne izvadat od kolosek mislam deka vo zavisnost od situacijata treba da bideme i po malku rezervirani ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
drago mi e sto citam tolku ubavi misli ... pozdrav do mamamd, iq, kejt, andjelina,santi, well ... zaklucuvam ... prema muabetive tuka ... kako ne mu e maka na nekoi ludje da bidat gnasi ... ami sto e ubavo da si bidime dobri ... vnimatelni ... da si vodime smetka edni kon drugi .... ima tema vika resavanje na konflikti ... eve na rezonanca ... konfliktite se reseni ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Добар ден Марко...другите изгледа резонираат надвор....убаво попладне
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
zdravo rushka .... isto i tebe ti posakuvam prijatno popladneeeeeee !!! rezonatorite se vo misija ... da go naprvime svetot podobar od vcera .... ne mnogu ... sekako ... deka od makedonija ke trgni novata civilizacija ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
ZDRAVO MARCO....
ABE NE ZNAM ZOSHTO AMA DO SEGA AMA NI EDNASH NE SUM NAVRATIL NA OVAA TEMA NA FORUMOV....POCNAV DA CITAM OD POCETOK I VIDI MI SE BENDISA.... NESHTO MI E JASNO SO FREKVENCIITE OD PORANO AMA OVA SHTO GO PISHUVASH NIZ PRVITE STRANICI E NESHTO NOVO VO SMISLA NA PODROBNOSTI NIZ POSTOVITE..... KE SE OBIDAM DA PROCITAM POVEKE ..... POZDRAV |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
zdravo fiks ... drago mi e sto ti se dopadja ovaa tema ... i se nadevam deka ke prodolzime da se druzime ... da napravime forumot da bide uste pokvaliteten ... a so toa i kvalitetot na nasiot nacin na ziveenje i razmisluvenje ... ti posakuvam prijatno popladneeeeeeeeee... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
sega ke napisam edno moe zivotno iskustvo ... i da go spodelam so Vas ... pred nekolku godini ... eden prijatel od kicevo sakase da se vidime ... na negovo baranje ... i ednas koga se vrakav od skopje za bitola ... mu se javiv deka ke pominam niz kicevo ... i stignav vo kicevo .... otidov kaj eden moj prijatel ... i se javiv za da se vidam so prijatelot x ... se javi majka mu ... veli deka ne e doma ... i garazata otvorena ... verojatno ke se vrati brzo ... i taka ostanav nekoe vreme ... i pak go baram ... nego go nema ... i si trgnav za bitola ... se vozime taka za bitola ... nesto me stegase vo vratot ... sto covek e ovoj x ... pravam pogolem pat za da se vidime ... mozese da ostavi poraka ... ili slicno .... i taka macno celo vreme ... mesto da si idam preku prilep ... i da mi e bas me briga ... jas se izmachuvam ... i stignav kaj petljata sto e vlez za bitola ... tuka ima edni zolti reflektori ... i se nesto tuka ke mi svetni vo glavata ... i velam na soprugata ... ami ovoj x ne e biten ... tuku mene Gospod me proveruva ... dali moze da krepam ludje kako ovoj x .... ako mozam ... znachi jas sum uspesen !!! i si legnav .... na grb ... racete gore .... i utroto stanav kako nov !!! ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 15.Јуни.2008 во 19:43 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ne e loso ... rezonanca da se procita od pocetok ... moze ke ni tekni nesto interesno ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
добра ви вечер
ме радува што членовиве на форум се почесто навраќаат на резонанција...значи им досадија кавги и расправии...конечно...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
sekoja ti cest za trudot
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....za pozitivnite rezonatori.... ajde sega koj prv ke vari sikter kafe.... za nas koi ke otpatuvame.... na rezonancija vo spalna.... |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
sekoja vtora cest i tebe za trudot
![]() ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
a mene???
![]() abe falenjeto u veter mi otide ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 436437438439440 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |