IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 35>
Автор
Порака
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 12:28
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Originally posted by novace novace напиша:

Бранко е во потесното раководство (премиер за еднократна употреба-лична изјава) кога Киро ФИРОМАНОТ не ФИРОМИЗИРА само за 2 месеца...а изгледа како да е за вечно..
пс

Не беа 2 месеци туку беа 3 години! Не оти така му текнало туку за да ја спаси економијата која го допре дното поради ембаргото од Грција!! Аман читаш по другите теми? За секој треба поединечно то да го кажвам аман!!лутина

Побарај ја ТВ снимката која сигурно ја има во јавниот сервис МТВ ..секако во Бункер скриена..за тоа што се кажал Киро Фироманот тогаш..во време кога го менуваше името и знамето Македонско.
голема%20насмевка

Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 12:33
Да де, знам дека рече дека сме (само) Словени и дека немаме врска со Античките Македонци. Но тоа е негово субјективно мислење. Македонија тогаш пропадна поради економската блокада од страна на грција и мораше да се попушти, мораше да да се стави таа референца и да се смени знамето и уставот оти сега јас и ти немаше да имаме леб да јадиме.... којзнае можи ќе пишевме со грчки букви... голема%20насмевка
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 12:39

Да де, знам дека рече дека сме (само) Словени и дека немаме врска со Античките Македонци. Но тоа е негово субјективно мислење. Македонија тогаш пропадна поради економската блокада од страна на грција и мораше да се попушти, мораше да да се стави таа референца и да се смени знамето и уставот оти сега јас и ти немаше да имаме леб да јадиме.... којзнае можи ќе пишевме со грчки букви... голема%20насмевка

Еве што тој кажал..снимено и јавно презентирано во старнство..а тој не  е Историчар..односно не е компетентен за тоа..ама грчиштава му го плеснуваат сето ова секому во очи..
ОВА ЛИ Е  таа „мудра„ политика (поради која имаме и ќе имаме проблеми со грчиштата) на очигледно некомпетентниов за водење држава:?????

А за блокадата..дека не е вистина дека сме биле блокирани и без излез...бугарија ни понудила по исти цени да користиме нивни пристаништа на Црно Море..
Проблемот бил што овој сакал да му го бапнат баш грците...и никој друг..
А и веќе се изјаснил некојпат во 1944 година како благонадежен б`лгарин....

лутина

Изменето од novace - 15.Јуни.2008 во 12:43
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 13:19

Originally posted by novace novace напиша:

Бранко е во потесното раководство (премиер за еднократна употреба-лична изјава) кога Киро ФИРОМАНОТ не ФИРОМИЗИРА само за 2 месеца...а изгледа како да е за вечно..
пс
Не беа 2 месеци туку беа 3 години! Не оти така му текнало туку за да ја спаси економијата која го допре дното поради ембаргото од Грција!! Аман читаш по другите теми? За секој треба поединечно то да го кажвам аман!!лутина

Бранко со прифакањето на РЕФЕРЕНЦАТА ја спасувал економијата поради ембаргото од Грција....хахахахахахахахахаха...се ИЗВИНУВАМ но морам да кажам дека досега поголема глупост немам прочитано!
Јас разбирам да се брани дотичниот преседател (и те молам не ме едитирај, знам како се пишува) од секаков вид соображенија, но овакво нешто да се изјави кога сите извештаи и сите анализи направени во изминативе години кои се однесуваат на периодот за време на ембаргото покажуваат сосема нешто друго, не можам да поверувам.
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 13:49
crvenkapa moral da ja spasuva ekonomijata, posto sto ke kradel posle toa 17 godini?

on i sega bi ja spasuval, da mu se dade sansa. jas sum ZA da mu se dade sansa. Da razviva biznis vo idrizovo.
Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 14:19
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

crvenkapa moral da ja spasuva ekonomijata, posto sto ke kradel posle toa 17 godini?

on i sega bi ja spasuval, da mu se dade sansa. jas sum ZA da mu se dade sansa. Da razviva biznis vo idrizovo.

За Волја на вистината од тие 17 год, 7 се на дпмне, кои ни случајно не крадат нити украле (пауновски, даравелски, михајловски, георгиевски.....)
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 14:42

Кој и каде спомна дека ДПМНЕ не краделе и не крадат...но не ми е јасно зошто во секоја тема која се одесува на едните или другите, веднаш се јавувате со контра постови. Дајте еднаш бидете непристрасни и реални за да може да се дискутира.

Она што е негативно и кај едните и кај другите мора да се опсервира и да се говори за тоа, без притоа да се кажуваат работи од типот, овие крадеа, ама овие помалце, или оној лажеше ама овој суши...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 14:53
Originally posted by Ateist Ateist напиша:

Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

За Волја на вистината од тие 17 год, 7 се на дпмне, кои ни случајно не крадат нити украле (пауновски, даравелски, михајловски, георгиевски.....)

ne me zanima dpmne.

crvenkapa me interesira. posto nego ni go pretstavuvate kako mesija, koga covekot e tesko sranje. katastrofa kakva sto ja nema pogodeno makedonija od potopot, sto vika anakin, navamu.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 15:06

Mирослав кажав и ОБЈАВА ставив без меѓусебни навредувања и оффтопици.

Доколку не се придржувате за горенапишаното ке следат санкции!!!

Поздрав и очекувам квалитетна дискусија без меѓусебно гоштевање со епитети и квалификации!!!
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 17:23
Во ред бе, ај нека биде вие ко шо викате. Ај сега гХујо нека прекини разговори со грција, нека го врати старото знаме, нека ги избриши амандманите во Уставот од 1995 и нека не носи повеќе беџ со FYR of Macedonia. A, и нека ги врати статуите од пред зградата на владата во Хераклеа, Битола голема%20насмевка
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 18:02
И нека го врати и Љубиша Георгиевски да се смееме уште малку...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 18:08

Во ред бе, ај нека биде вие ко шо викате. Ај сега гХујо нека прекини разговори со грција, нека го врати старото знаме, нека ги избриши амандманите во Уставот од 1995 и нека не носи повеќе беџ со FYR of Macedonia. A, и нека ги врати статуите од пред зградата на владата во Хераклеа, Битола голема%20насмевка

se se... ama statuite?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 18:21

Во ред бе, ај нека биде вие ко шо викате. Ај сега гХујо нека прекини разговори со грција, нека го врати старото знаме, нека ги избриши амандманите во Уставот од 1995 и нека не носи повеќе беџ со FYR of Macedonia. A, и нека ги врати статуите од пред зградата на владата во Хераклеа, Битола голема%20насмевка

Тоа што ФИРОМАНОТ го има направено на сопствената (дали?!) држава е рамно на сега исклучениот ЧЕРНОБИЛ..односно неговиот со илјадници тони бетон прекриен саркофаг..ама внатре „врие„..и така ќе биде во идните илјадници години.
А тоју ..кој ќе успее тоа да го сведе на моментално гасење ама за навек...ќе добие Нобелова Награда.
Така е и со враќањето на името и знамето..и сите направени ни малку разумни работи од него..
лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 18:25

Сега е доцна за сето тоа...после свадба тапани!!!
Невестата е трудна и со ново ИМЕ!

Кај беше ова горенаведеново да го бараш 93 или 95?

Грујо и Бранко се во меѓусебна интеракција. Еден на друг мооооооогу, мноооогу си должат!

Изменето од moira - 15.Јуни.2008 во 19:20
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.