IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Среќен број
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Среќен број

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 14:11
само бројчиња редите........ голема%20насмевка

3 трепкање

Изменето од Biserna_Devojka - 15.Јуни.2008 во 14:12
Кон врв
Santi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 15:12
sreken broj? ah mislam deka toa poveke se sveduva na samouverie.Ne mora da znaci deka ako na primer brojot 5 vo odredeni situacii vi bil sreken deka toj ist broj sekogas ke vi nosi sreka.Ne sakam da zvucam anti na temava no toa e moe mislenje a da se ima odnosno da se veruva vo srekno brojce e super.Vo sklop so toa jas imam poveke broevi koi na nekoj nacin mi donesle sreka a toa se brojchinjata od mojot mobilen
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 15:42
13
Кон врв
Haker_mk_sk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Haker_mk_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 16:05
Можеби се само случајности но многу работи ми се поврзуваат со 13. Изгледа бакзуз бројот ми е срќен голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
G.G. King
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 22:55
На било кој страна за вакви работи што сум ја сретнала по интернетов, ми излегло дека среќен број ми е 7 (сегде иста финта ги собираат бројките од датумот на раѓање) но на едно друго место ми излезе 3 и повеќе ми се допаѓаше објаснувањето. А сама дали имам суеверие за некој број... па и немам баш среќен, но дефинитивно имам несреќен... 6-ките се баксузи ми се...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 15:40
5
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 21:31
Originally posted by didi26 didi26 напиша:

5 MENE 13 AMA PORADI TEBE KE GO SMENAM NA 5 HEHEHE

Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 11:56
menjaj konce ....ili jas da menam na 13 hehee
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 12:47
007!
You live only ONCE!
Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 00:52
7 i 4
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:49

Немам среќни броеви (и не верувам, де), но ми се допаѓаат 7, 13 и 21.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 18:03
7
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 19:28
4
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 20:11
i mene 4 cashi mi e granicata...posle toa sum very very happy
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.