|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 34567 35> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Побарај ја ТВ снимката која сигурно ја има во јавниот сервис МТВ ..секако во Бункер скриена..за тоа што се кажал Киро Фироманот тогаш..во време кога го менуваше името и знамето Македонско.
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да де, знам дека рече дека сме (само) Словени и дека немаме врска со Античките Македонци. Но тоа е негово субјективно мислење. Македонија тогаш пропадна поради економската блокада од страна на грција и мораше да се попушти, мораше да да се стави таа референца и да се смени знамето и уставот оти сега јас и ти немаше да имаме леб да јадиме.... којзнае можи ќе пишевме со грчки букви...
|
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве што тој кажал..снимено и јавно презентирано во старнство..а тој не е Историчар..односно не е компетентен за тоа..ама грчиштава му го плеснуваат сето ова секому во очи..
ОВА ЛИ Е таа „мудра„ политика (поради која имаме и ќе имаме проблеми со грчиштата) на очигледно некомпетентниов за водење држава:?????
А за блокадата..дека не е вистина дека сме биле блокирани и без излез...бугарија ни понудила по исти цени да користиме нивни пристаништа на Црно Море..
Проблемот бил што овој сакал да му го бапнат баш грците...и никој друг..
А и веќе се изјаснил некојпат во 1944 година како благонадежен б`лгарин....
Изменето од novace - 15.Јуни.2008 во 12:43 |
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бранко со прифакањето на РЕФЕРЕНЦАТА ја спасувал економијата поради ембаргото од Грција....хахахахахахахахахаха...се ИЗВИНУВАМ но морам да кажам дека досега поголема глупост немам прочитано! Јас разбирам да се брани дотичниот преседател (и те молам не ме едитирај, знам како се пишува) од секаков вид соображенија, но овакво нешто да се изјави кога сите извештаи и сите анализи направени во изминативе години кои се однесуваат на периодот за време на ембаргото покажуваат сосема нешто друго, не можам да поверувам. |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
crvenkapa moral da ja spasuva ekonomijata, posto sto ke kradel posle toa 17 godini?
on i sega bi ja spasuval, da mu se dade sansa. jas sum ZA da mu se dade sansa. Da razviva biznis vo idrizovo. |
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Волја на вистината од тие 17 год, 7 се на дпмне, кои ни случајно не крадат нити украле (пауновски, даравелски, михајловски, георгиевски.....) |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој и каде спомна дека ДПМНЕ не краделе и не крадат...но не ми е јасно зошто во секоја тема која се одесува на едните или другите, веднаш се јавувате со контра постови. Дајте еднаш бидете непристрасни и реални за да може да се дискутира. Она што е негативно и кај едните и кај другите мора да се опсервира и да се говори за тоа, без притоа да се кажуваат работи од типот, овие крадеа, ама овие помалце, или оној лажеше ама овој суши... |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne me zanima dpmne. crvenkapa me interesira. posto nego ni go pretstavuvate kako mesija, koga covekot e tesko sranje. katastrofa kakva sto ja nema pogodeno makedonija od potopot, sto vika anakin, navamu. |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mирослав кажав и ОБЈАВА ставив без меѓусебни навредувања и оффтопици. Доколку не се придржувате за горенапишаното ке следат санкции!!! Поздрав и очекувам квалитетна дискусија без меѓусебно гоштевање со епитети и квалификации!!! |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ред бе, ај нека биде вие ко шо викате. Ај сега гХујо нека прекини разговори со грција, нека го врати старото знаме, нека ги избриши амандманите во Уставот од 1995 и нека не носи повеќе беџ со FYR of Macedonia. A, и нека ги врати статуите од пред зградата на владата во Хераклеа, Битола
|
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И нека го врати и Љубиша Георгиевски да се смееме уште малку...
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se se... ama statuite? |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа што ФИРОМАНОТ го има направено на сопствената (дали?!) држава е рамно на сега исклучениот ЧЕРНОБИЛ..односно неговиот со илјадници тони бетон прекриен саркофаг..ама внатре „врие„..и така ќе биде во идните илјадници години.
А тоју ..кој ќе успее тоа да го сведе на моментално гасење ама за навек...ќе добие Нобелова Награда.
Така е и со враќањето на името и знамето..и сите направени ни малку разумни работи од него..
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега е доцна за сето тоа...после свадба тапани!!! Невестата е трудна и со ново ИМЕ! Кај беше ова горенаведеново да го бараш 93 или 95? Грујо и Бранко се во меѓусебна интеракција. Еден на друг мооооооогу, мноооогу си должат! Изменето од moira - 15.Јуни.2008 во 19:20 |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |