|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 118119120121122 147> |
Автор | ||
johanes
Сениор Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мен ме нервираат дека си направиjа Европско, изградиjа си стадиони, патишта, инфраструктура,земаа парите, па и шампиони станаа- е како е можно тоа, като немаа никаков отбор? И сега ке се види вистината колко са добри-тука нема как да ги плакат маj...
|
||
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Олимпиядата беше там
Европското беше в Портокалията |
||
johanes
Сениор Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, верно...моjа грешка
|
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Най-големия майтап беше като ги изкритикуваха за подготовката на олимпиадата и гърците рекоха - Абе кви сте вие бе да ни казвате как се прави олимпиада
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...navistina... shto ima vrska komentarite.... so popularnosta na Proeski... |
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има популярност - има коментари
няма популярност - няма коментари колкото е по голяма популярността - има повече коментари демек - правопропорционална врзка ме разбрахте? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Toshe Proeski beshe najpopularniot peac na balkanskite prostori... a po smrtta stana legenda... cii pesni gi slusha cel Balkan i Evropa... so toa i Bugarija... te molam kako covek... nemoj negativna konotacija... licno nego... veke popularnosta ne mu znaci.... za negovoto semejstvo... zarem mislish deka neshto im znaci negovata popularnost koga go nemaat nego.... a i shto bara imeto na Toshe Proeski na forumot politika... ???? bar toj beshe 100% apoliticen... zatoa respekt.... Изменето од mamamd - 15.Јуни.2008 во 07:11 |
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мамамд ми приписа сите грехове на светот
и това само заради коментар върху правопропорционалната(линейна) зависимост добре че не рекох нешто за двадратичните или кубичните Изменето од __ __ - 15.Јуни.2008 во 09:10 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazi du
kazi a kazi dudua |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дудуа
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odlicno
sega mg si hit meseca |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пак заповядай
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga,shte cerpish edna bira ...da...,,,da mi sredis za viza
da mozes da cerpish |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no zagora e dalech
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 118119120121122 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |